Åbent hus - Uddannelser i Komponent

Første skridt mod nye kompetencer:  Kom til "Åbent Hus" på Komponents uddannelser

Har du overvejet, om efteråret skal bruges på kompetenceudvikling, der gør dig bedre til dit job, udvider din horisont og rykker dig frem i køen, når de spændende opgaver skal fordeles? Kom til online "Åbent Hus" på Komponents uddannelser -  torsdag den 19. maj kl. 15.00-16.50.

I løbet af et par timer kan du blive klogere på og få svar på dine spørgsmål om:

Vi begynder i samlet trop med en kort introduktion til Komponent og vores brede vifte af uddannelsestilbud. Derefter deler vi os ud i mindre grupper, hvor du selv vælger, hvilken uddannelse du gerne vil høre mere om. Der vil være mulighed for to besøgsrunder i løbet af eftermiddagen. I hvert uddannelsesrum vil du bl.a. møde en underviser, få en smagsprøve på undervisningen og få mulighed for at få styr på alt det praktiske i forhold til det, at gå på en af Komponents uddannelser. Vi har desuden planlagt et grupperum, hvor du kan blive klogere på onlineundervisning generelt.

Vi håber at se dig til en hyggelig eftermiddag online.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

HK
Studievejleder i Midtjylland
Helle Kristensen
MRL
Konsulent og studievejleder i Nordjylland
Mette Ranum Laustsen