Har vi brug for sociale investeringer i kommunerne – eller går det ikke meget godt uden? Hvilke muligheder, udfordringer og dilemmaer giver sociale investeringer som tilgang for danske kommuner?

Sociale investeringer kommer med et løfte om at bidrage til mere forebyggelse, bedre effekter for udsatte grupper og økonomiske gevinster for kommunen på lang sigt. Men er sociale investeringer egentligt relevante i en udbygget dansk velfærdsstat? Findes de problemer overhovedet i danske kommuners praksis, som sociale investeringer kan bidrage til at løse?

Hvis problemerne findes, er det næste oplagte spørgsmål, om sociale investeringer er en egnet løsning. Sociale investeringer rejser både en række politiske, strategiske og praktiske spørgsmål. Som styringstilgang rummer sociale investeringer en række muligheder, men også udfordringer og dilemmaer.

På mødet præsenteres resultaterne fra et helt nyt ph.d.-projekt om sociale investeringer i danske kommuner, som er gennemført af Karsten Storgaard Bjerre.
Herefter er der spørgsmål og diskussion.

0 kr.
Varighed: 2 timer
Se alle dage og tidspunkter
KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S
Gå hjem-mødet afholdes på 1. sal.
02.06.2022 kl. 15:00 - kl. 17:00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Gå hjem-mødet er gratis.

Er du i målgruppen?

Mødet er relevant på tværs af velfærdsstatens forskellige målgrupper – fx børnefamilie-, beskæftigelses-, voksensocial-, sundheds- og ældreområderne.

Mødets fokus er på sociale investeringer i kommunal sammenhæng, og mødets primære målgruppe er kommuner, men studerende og andre interesserede er også velkomne.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

KASB
Chefkonsulent
Karsten Storgaard Bjerre
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen