Åbent hus på Den Offentlige Lederuddannelse - online

Forårets åbent hus-arrangement er overstået. Vi glæder os til at byde kommende studerende og andre nysgerrige velkommen på endnu et åbent hus-arrangement i efteråret. Følg med på denne side eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked, når vi lancerer nye datoer. Du er også velkommen til at tage fat i en af vores studievejledere, hvis du vil vide mere om Den Offentlige Lederuddannelse.

Overvejer du en lederuddannelse, der har fokus på din hverdag som leder i en offentlig og politisk styret organisation? Kom til åbent hus på Den Offentlige Lederuddannelse - online.

Hiv en time ud af kalenderen og bliv klogere på Den Offentlige Lederuddannelse (DOL). Vi har sat en studerende, en underviser og vores studievejledere stævne til en indholdsrig time, hvor du kan høre, hvorfor DOL er uddannelsen for dig, der er leder i en kommune, på et sygehus, i en styrelse eller anden politisk styret organisation. 

Sæt dig godt til rette foran skærmen og log på til et spændende program:

- Velkomst og præsentation af uddannelsen ved chefkonsulent og studievejledere fra Komponent

- En studerende fortæller: Hvorfor har jeg valgt uddannelsen, hvad var mine overvejelser inden opstart/hvordan har det så været/hvad kan jeg bruge uddannelsen til?

- Oplæg ved underviser: Hvad sker der i undervisningsrummet? Hvordan foregå undervisningen online og ved fysisk fremmøde? Hvad opnår du fagligt og personligt? 

Vi slutter dagen af med en paneldebat med deltagelse af vores chefkonsulent, studievejledere, den studerende og underviseren. Her er der også mulighed for at få svar på netop dine spørgsmål.

Vil du allerede nu have ti gode grunde til at begynde på den DOL? Læs vores artikel >>

Vel mødt til åbent hus på DOL, vi ser frem til at møde dig!

Varighed: 1 time
Er du i målgruppen?

Dig der overvejer en lederuddannelse

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

JR
Studievejleder
Jane Rasmussen