Brug to dage med kolleger fra hele landet.

Har du det arbejdsliv, du ønsker dig? Har du mere energi, når du går hjem fra arbejde, end da du kom? Har du overblik og overskud til at tænke langsigtet? Nej vel... eller i hvert fald ikke hele tiden. Den gode nyhed er, at du kan tage styring på dit arbejdsliv og skabe en hverdag præget af overblik, overskud og arbejdsglæde. 

Selvom din arbejdsplads sætter rammerne for dit arbejdsliv og dine opgaver, har du samtidig stor indflydelse på, hvordan du kan skabe et arbejdsliv, hvor du trives og blomstrer.
Når du tager styring på dit arbejdsliv, kommer det ikke kun dig selv til gode. En medarbejder med overskud og overblik er en medarbejder, der beriger et samarbejde, ser "hele vejen rundt om en opgave", skaber helhed i opgaveløsningen og bliver længere i jobbet. 

På dette årsmøde sætter vi spot på fremtiden for administrative medarbejdere fra familieområdet.

  • Hvad er de vigtigste tendenser i fremtidens arbejdsmarked?
  • Har den administrative medarbejder på familieområdet også en berettigelse i fremtiden, og hvad kan du selv gøre for at tage styring og skabe det arbejdsliv, du drømmer om?

Vi tilbyder et kig ind i fremtiden og giver dig samtidig en række effektive redskaber med fokus på blandt andet selvledelse, effektiv arbejdstilrettelæggelse og videreuddannelse/-udvikling. Alt sammen temaer, som sidste års deltagere har peget på som relevante temaer. 

Undervejs i årsmødet krydrer vi fokus på din personlige udvikling med et stærkt fagligt fokus på den lovgivning, som fylder (og driller) i hverdagen. Du får solid viden om relevant jura inden for familieområdet, samtidig med at du udvikler din praksis gennem et intensivt arbejde med konkrete cases og dilemmaer, faciliteret af dygtige og vidende fagfolk. 

Du får rig mulighed for at bringe dine erfaringer i spil, inspirere dine fagfæller og lade dig inspirere af dem. Programmet flettes sammen i et miks af vidensindlæg, deltagelses-, refleksions- og innovationsrum, netværksdannelse og konkrete læringsindlæg. 

Og som prikken over i'et tilbyder vi i år et (gratis) opfølgende netværksmøde, hvor du får mulighed for at møde dine fagfæller og genbesøge og videreudvikle den læring og indsigt, som du fik på årsmødet.

Varighed: 2 dage
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning samt overnatning i enkeltværelse med eget bad og toilet. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingsen er bindende efter fristens udløb.

Er du i målgruppen?

For administrative medarbejdere på familieområdet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Billede af AMHB
Chefkonsulent
Anne Mette Holme Bertelsen