Skriver du mails, breve, indstillinger eller andre tekster – det kunne fx være til jeres hjemmeside? Bokser du af og til med at skrive budskabet så klart at kolleger eller borgere let forstår dit budskab? Så er en halv times webinar helt sikkert godt investeret.

Derfor er du er velkommen til at deltage når Komponent giver en gratis smagsprøve på kurset: Skriv bedre tekster – klart, konkret og korrekt. Link til 1-dags kurset.

På webinaret har vi fokus på hvorfor det gode sprog skaber mere tillid og lydhørhed, hvorfor du oftest skal vælge det aktive sprog og hvorfor du skal vælge de rigtige tegn i dine tekster.

Webinaret er for alle interesserede, og i særdeleshed dig som er administrativ medarbejder i kommunen eller måske lægesekretær.

På webinaret møder du Mariann Bach Nielsen. Hun er formidler med stort F – uddannet lærer og master i retorik og formidling. Men Mariann har ikke kun talent for undervisning. Som tidligere kommunikationschef i en dagligvarekæde kan hun også kunsten at kommunikere skriftligt. Det bruger hun blandt andet til at skrive fagbøger, artikler og tekster til forskellige formål.
 

Mariann vil undervejs give dig et par enkle og brugbare tips til at skrive letlæseligt og præcist. Du får eksempler på at gå fra ”kommune-volapyk” til aktivt, direkte og præcist sprog til netop dine læsere.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard