Kuanhsi Consulting og Komponent gennemfører et gratis webinar på 45 minutter for dig som vil vide mere om Byens fortællinger – By-branding.

Byer og kommuner oplever i stigende grad et behov for at definere sin by i forhold til borgerne såvel som det omkringliggende samfund. Som et sted at bo, et sted at leve, et sted at arbejde – alt sammen noget, der definerer en By som et Brand, der kan kommunikeres og opleves.

Men hvilke overvejelser bør man gøre og hvad skaber egentlig et by brand og hvordan udlever man byens brand gennem sammenhængende oplevelser?

Det er hvad vores Webinar om By-branding og aktivering giver et bud på. Dels via en målrettet proces og dels via inspirerende cases, tager vi i et dyk ind i verdenen af store som små by-fortællinger.

Undervejs i webinaret vil vi kredse om disse spørgsmål:

  • Hvad er et by-brand og hvordan sikrer man værdigivende oplevelser
  • Typiske udfordringer når en by defineres som et brand
  • Cases fra byer der har lykkedes med branding
  • Hvordan man kan gribe en proces an
  • Involvering af interessenter
  • Prioritering af indsatserne
  • Evaluering af aktiviteter

Efter de 45 minutter vil du forlade webinaret med en bedre forståelse for betydningen af by-branding og et styrket fokus på effekter og mulig succes ved effektiv bybranding. Desuden får du inspiration til at arbejde videre med at aktivere din egen by og kommune. Du vil have fået inspiration fra cases og fået viden om, hvordan man kan tackle udfordringerne ved branding-processen. Centralt vil også være opmærksomme på vigtigheden af interessentinvolvering, prioritering af indsatser og evaluering af aktiviteter for at opnå succesfuld by-branding.

Webinaret ledes af Peer Harpøth fra Kuanhsi Consulting ApS. Kuanhsi Consulting er involveret i rådgivning om branding af byer og destinationer. De har ekspertise inden for at definere og opbygge stærke brandidentiteter for byer og hjælpe dem med at kommunikere deres unikke værdi og attraktioner til målgruppen – både i Danmark og i resten af verden..

0 kr.
Sted og startdato
Online: 11. oktober 2023
Varighed: 45 min
Se tid og sted for det valgte forløb
Online via Teams
11. oktober 2023 kl. 14:30-15:30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Dette webinar er gratis.

Er du i målgruppen?

Kommunale beslutningstagere:

Dette inkluderer fx sekretariatschefer, kulturkonsulenter, byplanlæggere, økonomidirektører- og konsulenter og andre, der er ansvarlige for at træffe og arbejde med strategiske beslutninger og politikker i kommunen.

Herudover henvender webinaret sig også til ansatte, der arbejder specifikt med kommunens branding og markedsføring, herunder kommunikationschefer, kommunikationsfolk, turismekoordinatorer og andre relevante medarbejdere.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard
MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen