Lær at tiltrække, fastholde og motivere fremtidens medarbejdere: Generation Y og Z. Online læringsforløb på 25 moduler med ungdomsekspert Emilia van Hauen.

Generation Y og Z er klar, men er I klar til dem? De unges forhold til arbejde, relationer og fællesskab er anderledes, end vi har set tidligere – og det betyder, at moderne ledere og organisationer bliver mødt af helt nye krav og forventninger.

Med dette kursus bliver du klædt på til mødet med de unge. Du får nye metoder og ledelsesværktøjer, du kan bruge til at tiltrække og motivere fremtidens medarbejdere, og du lærer at lede med fokus på inddragelse og selvbestemmelse. Gennem forløbet møder du også en række unge, der fortæller om deres ønsker til arbejdsmarkedet – samt erfarne ledere, der er lykkedes med samskabende og effektgivende indsatser. Du får hermed en indre forståelse af de unge og lærer, hvordan du og din organisation kan skabe de bedste resultater sammen med Generation Y og Z. 

På kurset lærer du:

  • At sætte rammer til at udvikle og udnytte de unges potentiale 
  • At skabe samarbejde i afdelingen og på tværs af generationer
  • At bruge de sociale medier mest effektivt – både selvstændigt og som organisation
  • At lede med nye og moderne ledelsesværktøjer 
  • At kommunikere, så du skaber retning, mening og relation
  • At give konstruktiv feedback, der løbende udvikler, støtter og motiverer
  • At forstå de fire generationer på arbejdsmarkedet

Kort sagt får du den nyeste og mest praksisorienterede viden om fremtidens medarbejdere samlet et sted.

Tiltræk, fasthold og motiver med Emilia van Hauen

Emilia van Hauen er en af landets førende eksperter, når det kommer til at forstå, lede og motivere Generation Y og Z. Hun arbejder med en lang række organisationer – både som strategisk rådgiver, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og coach. Derudover, skriver hun fast for bl.a. Børsen om netop Generation Y og Z.

Emilia optræder ofte i medierne som kommentator indenfor trends og tendenser i samfundet, især med fokus på det moderne menneskes vilkår, idealer, værdier, adfærd, relationer og konflikter. 

Som ekspert har Emilia skrevet seks bøger, heriblandt bestselleren 'Farvel Egofest – goddag til formål og fællesskaber' og senest 'Succestyranniet – og vejen ud'.

 

Er du i målgruppen?

Læringsforløbet er for ledere på alle niveauer, der ønsker at styrke sin egen og sin organisations position og tiltrækningskraft blandt de unge – så resultater kan skabes sammen. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen