Er du en af de mange HK’ere, som har taget eller skal i gang med at gennemføre onlineforløbet Fremtidens HK’er? Så ved du, at Komponent og HK Kommunal har indgået en aftale om, at kurset kan suppleres med yderligere undervisning og eksamen og dermed udløse 10 ECTS-point på akademiniveau.

Er du en af de mange HK’ere, som har taget eller skal i gang med at gennemføre onlineforløbet Fremtidens HK’er? Så ved du, at Komponent og HK Kommunal har indgået en aftale om, at kurset kan suppleres med yderligere undervisning og eksamen og dermed udløse 10 ECTS-point på akademiniveau. 

For at 'optjene' de 10 ECTS-points skal du supplere med en særlig udgave af kommunommodulet Fremtidens digitale administration – digitalisering på din arbejdsplads.

Efter du har gennemført Fremtidens HK’er, kan du nemlig tage dette supplerende og kompetencegivende modul på i alt 5 undervisningsgange + eksamen i stedet for - som normalt - 10 undervisningsgange. Prisen som dækker materialer, undervisning og eksamen, er 8.999,00 kr. ekskl. moms.

Læs mere Læs mindre

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
HKD
Studieadministrativ koordinator - Kommunomuddannnelserne
Helle Kræg Damkjær