Diplommodul udbudt til Koncernservice, Københavns Kommune.

Få viden om de grundlæggende processer i en organisation, så du kan analysere sammenhænge og bidrage med konstruktive vurderinger og løsningsforslag til organisationspsykologiske problemstillinger.
Gennem organisationspsykologi og organisationsteori bliver du introduceret til, hvordan du kan analysere en organisation på udvalgte temaer som stress, kultur, forandring, udvikling og omstilling samt arbejdsmiljø.

Du lærer om:
- moderne tilgange til organisationspsykologi og organisationsteori
- relevant litteratur samt teori og metode til forståelse af organisationspsykologiens og organisationsteoriens fagområde
- relevansen af organisationspsykologien i forhold til egen arbejdspraksis og balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Med indfaldsvinkler fra organisationspsykologien og organisationsteorien kan du analysere udvalgte arbejdsmæssige problemstillinger, hvor du kan begrunde og vælge relevante løsningsmodeller.

Efter Organisationspsykologi kan du:
- formidle faglige problemstillinger og formulere overvejelser om løsninger på de valgte problemstillinger til kollegaer og ledelse
- på fagligt relevant vis formulere, hvordan medarbejdere ville kunne fungere som medkatalysatorer i forandringsprocesser
- på fagligt relevant vis håndtere komplekse og udviklingsorienterede situationer og integrere dem i fremadrettede forløb.

Teksten er hentet fra www.ucl.dk.

10.000 kr.
Sted og startdato
Herlev: September 2022
ECTS: 10
Se alle dage og tidspunkter
Komponent Herlev, Lyskær 3 ef, 1. sal, 2730 Herlev
Organisationspsykologi -udvikling og omstilling
september 2022 - december 2022
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms, og dækker undervisning, undervisningsmaterialer og eksamen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

1500x920_CGA
Studievejleder i Hovedstadsområdet og på Bornholm
Claudia Grassi Ahlburg
AMS
Centerchef
Anne Marie Søland