Hvad betyder forandringerne for kommunernes vilkår og muligheder, for samfundskontrakten mellem den offentlige sektor og borgerne og for samspillet mellem politikere og forvaltningen?

Rekruttering af medarbejdere bliver stadigt sværere, plejekrævende borgere bliver flere, og forventningerne til service bliver stadig højere. Digitalisering, grøn omstilling og stigende ulighed skubber til vores forestillinger om sammenhængskraft og velfærd. Fremtiden er lige om hjørnet.

Komponent, KL og chefforeningerne inviterer kommunale direktioner til fælles udviklingsforløb med fremtidens kommunestyre i fokus. Temaerne er samspillet mellem politikere og embedsmænd, involveringen af borgere og topledelsens rolle heri som medskabere af kommunestyret 2030.

Vi stiller skarpt på ”vilde problemer”, som arbejdskraftmangel på den helt korte bane og klimaudfordringer på den lidt længere bane. Problemer, som kræver nytænkning og helhedstænkning, fordrer samtaler med nye såvel som velkendte aktører og at direktionerne udvikler nye metoder og kombinationer af metoder til at bedrive topledelse.

Vi arbejder hele vejen rundt om problemerne og anlægger nye vinkler – og bruger problemerne som anledning til at tænke videre på den store fortælling om udviklingen af kommunernes selvstyre og direktionernes roller og samspil.

Næste forløb

GAME Streetmekka, Viborg den 15.-16. maj 2023.

Er der interesse for et forløb i efteråret 2023, så send en mail til Louise Angelo, loua@komponent.dk 

 

Varighed: To halve dage inkl. overnatning og en opfølgningsdag
Se hvad prisen inkluderer

Pris for deltagelse: 14.900 kr. inkl. overnatning, ekskl. transport og moms.

Er du i målgruppen?

Direktioner - Forløbene vil blive afholdt 4 gange for mellem 5-10 direktioner pr. gang, så holdene ikke bliver større end 30-40 deltagere.

I kan stadig tilmelde jer

Selvom tilmeldingsfristen er overskredet, har vi stadig ledige pladser. Dvs. I kan forsat nå at tilmelde jer. 

Derudover skal I være opmærksomme på, at det er hele direktionen, der skal tilmeldes.

Har I spørgsmål vedr. tilmeldinger, er I meget velkommende til at kontakte Sarah Gyldenholm på E: sagy@komponent.dk eller T: 8779 6305

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

1500x920_LOUA
Chefkonsulent
Louise Angelo
MINJ
Specialkonsulent
Mia Nyborg Jørgensen
(1500x950_webfokus_SAGY)
Chefsekretær
Sarah Gyldenholm