Ledelsesevaluering — hvorfor og hvordan? Tag en lederkollega under armen og bliv klædt på til at tage det fællesoffentlige ledelsesevalueringsværktøj i brug i Jeres kommune

Den fællesoffentlige ledelsesevaluering er et frit tilgængeligt værktøj, udviklet i samarbejde med forskere og målrettet den offentlige sektor. I løbet af en eftermiddag vil I – i fællesskab med andre kommunale ledere – få indblik i værktøjet, inspiration til at få mest muligt ud af at bruge det og lejlighed til at reflektere og drøfte, hvordan I kan bruge værktøjet i udviklingen af din egen og hele organisationens ledelse. I vil også kunne møde en kommunal chef, som har prøvet den fællesoffentlige ledelsesevaluering, som fortæller om, hvad han/hun har fået med sig, såvel til sin personlige ledelsesudvikling som til den strategiske udvikling af ledelse i organisationen. Tag gerne afsted både flere ledere og/eller sammen med HR, så I kan støtte hinanden i processen undervejs.

Udbytte

  • I får viden om, hvad din organisation kan få ud af at bruge ledelsesværktøjet strategisk i jeres arbejde med ledelsesudvikling.
  • I får indblik i, hvad værktøjet kan give af værdi i forhold til jeres egen ledelsesudvikling.
  • I får lejlighed til at drøfte og sparre med andre kommunale ledere om, hvordan ledelsesevaluering og ledelsesudvikling kan skabe værdi for jer og jeres organisation.

Undervisere/ Oplægsholdere

Specialkonsulent Louise Angelo, Komponent
Chefkonsulent Thøger Terp, Komponent

Varighed: Halvanden time
Er du i målgruppen?

 

Ledere og HR-konsulenter i kommuner og regioner

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

1500x920_LOUA
Specialkonsulent
Louise Angelo
THT
Chefkonsulent
Thøger Terp
AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek