Ledelsesevaluering — hvorfor og hvordan? Tag en lederkollega under armen og bliv klædt på til at tage det fællesoffentlige ledelsesevalueringsværktøj i brug i Jeres kommune

Den fællesoffentlige ledelsesevaluering er et frit tilgængeligt værktøj, udviklet i samarbejde med forskere og målrettet den offentlige sektor. I løbet af en eftermiddag vil I – i fællesskab med andre kommunale ledere – få indblik i værktøjet, inspiration til at få mest muligt ud af at bruge det og lejlighed til at reflektere og drøfte, hvordan I kan bruge værktøjet i udviklingen af din egen og hele organisationens ledelse. I vil også kunne møde en kommunal chef, som har prøvet den fællesoffentlige ledelsesevaluering, som fortæller om, hvad han/hun har fået med sig, såvel til sin personlige ledelsesudvikling som til den strategiske udvikling af ledelse i organisationen. Tag gerne afsted både flere ledere og/eller sammen med HR, så I kan støtte hinanden i processen undervejs.

Udbytte

  • I får viden om, hvad din organisation kan få ud af at bruge ledelsesværktøjet strategisk i jeres arbejde med ledelsesudvikling.
  • I får indblik i, hvad værktøjet kan give af værdi i forhold til jeres egen ledelsesudvikling.
  • I får lejlighed til at drøfte og sparre med andre kommunale ledere om, hvordan ledelsesevaluering og ledelsesudvikling kan skabe værdi for jer og jeres organisation.

Undervisere/ Oplægsholdere

Specialkonsulent Louise Angelo, Komponent
Chefkonsulent Thøger Terp, Komponent

Varighed: Halvanden time
Er du i målgruppen?

 

Ledere og HR-konsulenter i kommuner og regioner

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

1500x920_LOUA
Chefkonsulent
Louise Angelo
THT
Chefkonsulent
Thøger Terp
AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek