Kan du som leder svare bekræftende til følgende: ”Løsningen af vores primære opgave er afhængig af andre afdelinger eller andre sektorer”; ”Vores målgruppe af borgere/patienter har brug for, at der er mere sammenhæng i deres forløb”; ”Vores samarbejde med vigtige samarbejdspartnere er ofte udfordrende”? Så bør du overveje at deltage, når Væksthus for Ledelse den 6. juni 2023 holder konference for ledere i kommuner og regioner. Det er gratis at deltage.

Ledelse på tværs af organisatoriske skel og sammenhængende borgerforløb er en central forudsætning for borgernes oplevelse af en effektiv behandling og god service i det offentlige. Med erfaringerne fra projekt Ledelse af Organisatorisk Sammenhæng (LEOS) sætter Væksthus for Ledelse nu fokus på denne vigtige del af lederskabet. På konferencen vil du blive præsenteret for viden og erfaringer fra LEOS-projektet, og du får mulighed for ledertræning i det at lede tværgående. Konferencen henvender sig særligt til målgruppen af ledere af medarbejdere.

Væksthus for Ledelse er et partssamarbejde mellem KL, Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet. Læs mere om Væksthuset på www.lederweb.dk

0 kr.
Sted og startdato
København: 6. juni 2023
Varighed: 1 dag
Se alle dage og tidspunkter
Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K
06.06.2023 kl. 09:30 - kl. 15:30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Det er gratis at deltage.
Ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms.

Er du i målgruppen?

Konferencen er for frontlinjeledere i kommuner og regioner. Vi opfordrer til, at man tilmelder sig i ledergrupper, som til daglig arbejder tværgående. 

 

09:30  Ankomst og forplejning (check-in og navneskilt i Auditorium, 1. sal)

10:00  Velkomst (Mødesalen, 2. sal)

v. Henrik Lund, administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune og Karen Ingerslev, kontorchef i Region Midt.

Dagen faciliteres af Rune Herlin Kamstrup, chefkonsulent i Komponent - Kommunernes Udviklingscenter

10:15  LEOS – projektet
Tværgående ledelse handler grundlæggende om fælles retning (kurs), koordineringInvolvering og kommunikation (commitment). Hør om grundelementerne og erfaringerne fra LEOS-projektet.

v. Christian Bøtcher Jacobsen, professor ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet og Line Hvilsted Hansen, chefkonsulent, Region Midtjylland

11:00  Kort pause

11:15  Det at arbejde tværgående og helhedsorienteret i praksis

v. Janne Koefoed Jørgensen, programchef, Frontløbernetværket

11:45  Intro til eftermiddagens workshops

v. workshop-værterne

12:00  Frokost (Festsalen 3. sal)

12:45  Workshops og ledertræning
- Deltagerne vælger én af tre workshops og arbejder med egen ledelse.

 • Kurs - At etablere fælles retning forudsætter klarhed og enighed om såvel langsigtede mål og visioner for det fælles arbejde, som for de operationelle mål på daglig basis. 

  v. Bente Sonne Andersen, konsulent, Region Midtjylland og Jette Runchel, ledelsesekspert og tidl. kommunaldirektør (Grossererens, grupperum i kælder)
   
 • Koordinering - For at tværgående ledelse lykkes, er der brug for løbende tilpasning af strukturer og relationer omkring samarbejdet. 

  v. Rasmus Rossel, chefkonsulent, Komponent og Janne Koefoed Jørgensen, programchef, Frontløbernetværket (Auditorium, grupperum på 1. sal)

     
 • Commitment - Involvering og kommunikation er afgørende i forhold til at få det konkrete arbejde i det tværgående samarbejde til at leve hele vejen rundt i organisationen. 

  v. Line Hvilsted Hansen, chefkonsulent, Region Midtjylland, Anne O. Jelle, chefsygeplejerske og Boline Baadsgaard, oversygeplejerske, begge Psykiatrisk Center Ballerup (Mødesalen, 2. sal - plenum)

15:00  Opsamling på dagen (Mødesalen, 2. sal - plenum)

v. Stine Hinge-Christensen, sekretariatsleder, Væksthus for Ledelse

15:30  Farvel og tak

Læs mere Læs mindre
 

Praktiske informationer

Hvor:

Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København K

Hvornår:

6. juni 2023 kl. 9:30-15:30.

Det er gratis at deltage.
Ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms.

16. maj 2023.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til Konference om ledelse på tværs, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til konferencen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Rasmus Rossel eller chefkonsulent Rune Herlin Kamstrup

Har du specifikt et spørgsmål til din tilmelding, kan vores koordinator Dorthe Bidstrup Jensen hjælpe dig.

RUHK
Chefkonsulent
Rune Herlin Kamstrup
RRO
Chefkonsulent
Rasmus Rossel
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen