Kan du som leder svare bekræftende til følgende: ”Løsningen af vores primære opgave er afhængig af andre afdelinger eller andre sektorer”; ”Vores målgruppe af borgere/patienter har brug for, at der er mere sammenhæng i deres forløb”; ”Vores samarbejde med vigtige samarbejdspartnere er ofte udfordrende”? Så bør du overveje at deltage, når Væksthus for Ledelse den 15. november 2022 holder konference for ledere i kommuner og regioner.

Ledelse på tværs af organisatoriske skel og sammenhængende borgerforløb er en central forudsætning for borgernes oplevelse af en effektiv behandling og god service i det offentlige. Og her har ledere af medarbejdere en central rolle i forhold til at få skabt sammenhæng på tværs. 

Med erfaringerne fra projekt Ledelse af Organisatorisk Sammenhæng (LEOS) sætter Væksthus for Ledelse nu fokus på denne vigtige del af lederskabet tæt på praksis. På konferencen vil du blive præsenteret for viden og erfaringer fra LEOS-projektet, og du får mulighed for ledertræning i det at lede tværgående som medarbejderleder.

Deltagerne opfordres til at tilmelde sig i par eller grupper som har et tværgående opgaveansvar, dvs. en lederkollega fra et andet område eller en anden sektor, som du samarbejder med i større eller mindre grad.  

Inden konferencen udgiver Væksthuset en publikation med pointerne fra LEOS-projektet målrettet ledere af medarbejdere.   

0 kr.
Sted og startdato
Aarhus: 15. november 2022
Varighed: 1 dag
Se alle dage og tidspunkter
Hermans, Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C
15.11.2022 kl. 09:30 - kl. 15:30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Det er gratis at deltage.
Ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms.

Er du i målgruppen?

Konferencen henvender sig særligt til målgruppen af ledere af medarbejdere.

Deltagerne opfordres til at tilmelde sig i par eller grupper som har et tværgående opgaveansvar, dvs. en lederkollega fra et andet område eller en anden sektor, som du samarbejder med i større eller mindre grad.

 

09:30  Ankomst og forplejning

10:00  Velkomst

v. Christian Boel, regionsdirektør i Region Nordjylland og Martin Østergaard Christensen, stadsdirektør i Aarhus Kommune

Konferencier: Rune Herlin Kamstrup, KL/Komponent

10:15  LEOS – projektet
Tværgående ledelse handler grundlæggende om fælles retning (kurs), koordineringInvolvering og kommunikation (commitment). Hør om grundelementerne og erfaringerne fra LEOS-projektet.

v. Anders Barslund Grøn, ph.d. ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, ekstern forsker Christina Holm-Petersen og Line Hvilsted Hansen, chefkonsulent i Region Midtjylland

11:00  Kort pause

11:15  Det at arbejde tværgående og helhedsorienteret i praksis

v. Janne Koefoed Jørgensen, programchef i Frontløbernetværket + 2 linjeledere fra netværket (tba)

11:45  Intro til eftermiddagens workshops

v. workshop-værterne

12:00  Frokost

12:45  Workshops og ledertræning
- Deltagerne vælger én af tre workshops og arbejder med egen ledelse.

 • Kurs - At etablere fælles retning forudsætter klarhed og enighed om såvel langsigtede mål og visioner for det fælles arbejde, som for de operationelle mål på daglig basis.

  v. Bente Sonne Andersen, organisationskonsulent i Region Midtjylland og Jette Runchel, ledelsesekspert og tidl. kommunaldirektør
   
 • Koordinering - For at tværgående ledelse lykkes, er der brug for løbende tilpasning af strukturer og relationer omkring samarbejdet.

  v. Rasmus Rossel, chefkonsulent i Komponent – Kommunernes Udviklingscenter og Janne Koefoed Jørgensen, programchef i Frontløbernetværket

     
 • Commitment - Involvering og kommunikation er afgørende i forhold til at få det konkrete arbejde i det tværgående samarbejde til at leve hele vejen rundt i organisationen.

  v. Eva Sejersdal Knudsen, direktør - Patientforløb og Økonomi, Region Nordjylland og Line Hvilsted Hansen, chefkonsulent i Region Midtjylland

15:00  Pause

15:15  Opsamling på dagen

v. Jonatan Schloss, formand for Væksthus for Ledelse

15:30  Farvel og tak

Læs mere Læs mindre
 

Praktiske informationer

Hvor:

Herrmans, Tivoli Friheden
Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C.

Hvornår:

15. november kl. 9:30-15:30.

Det er gratis at deltage.
Ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms.

1. november 2022,

 

Kontakt

Har du spørgsmål til Konference om ledelse på tværs, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til konferencen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Rune Herlin Kamstrup eller chefkonsulent Rasmus Rossel.

Har du specifikt et spørgsmål til din tilmelding, kan vores koordinator Dorthe Bidstrup Jensen hjælpe dig.

RUHK
Chefkonsulent
Rune Herlin Kamstrup
RRO
Chefkonsulent
Rasmus Rossel
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen