Kom med Komponent Online hvor vi sætter fokus på de vigtige kommunale basiskompetencer, der er det nødvendige fundament for alle kommunalt ansatte.

Indhold

Et grundlæggende princip i Forvaltningsloven er, at en borger kan give en anden person fuldmagt, og på den måde repræsentere.
Da dette gælder for alle dele af den offentlige forvaltning – lige fra skatteforvaltningen, i sundhedsvæsnet eller i kommunen, så skal du som kommunal ansat være kompetent til at kunne vejlede og rådgive som myndighed – også ud fra den lovgivning, som du arbejder under.

Og med en stigende digital offentlig sektor, kommer spørgsmålet om fuldmagt og persondata også til at spille en rolle.
Hvad må vi som kommunale medarbejdere indenfor databeskyttelsesretten, og hvordan spiller det egentlig sammen med fuldmagter?

Sådan deltager du: Når du har tilmeldt dig webinaret via tilmeldingsknappen, får du et par dage før afholdelsen tilsendt et link, som fører dig til selve webinaret.

Forinden har du desuden modtaget en mail med et link, hvor du kan teste, om din computer er klar til at deltage.

Vi anvender programmet Zoom til at afvikle vores webinar.

Vi glæder os til at se dig til Online viden: Fuldmagter og Databeskyttelsesloven.

Underviser

Cand.Jur. Magnus Sternest Andersen, Jurist i ATP

249 kr.
Sted og startdato
Online: 24. januar 2024
Varighed: 1 time
Se tid og sted for det valgte forløb
Online
24. januar 2024 kl. 8:15-9:15
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms. Faktura sendes ud ca. 1 uge før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende, efter tilmeldingsfristens udløb.

Er du i målgruppen?

Komponents Online viden aktiviteter er for dig, der er interesseret i forvaltning og myndighed, eller som bare gerne vil forstå hvorfor lovgivningen er afgørende for en høj tillid til det offentlige Danmark. 
Du har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver endnu bedre i dit daglige arbejde. og du vil gerne møde andre i samme situation som dig selv.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard