Europa-Parlamentsvalget skal afvikles i juni 2024, og Komponent udbyder derfor igen ”Er du klar til valg?”-kurset.

Kurset vil opdatere dig på reglerne om Europa-Parlamentsvalg og ikke mindst på en række nye lovændringer på valgområdet, som også har betydning for afvikling af Europa-Parlamentsvalget.

Kurset vil desuden have fokus på den praktiske gennemførelse valget, så du er i stand til at varetage de opgaver, der ligger før, under og efter valget. 

Kurset lægger op til aktiv deltagelse fra kursisterne, og der vil blive indlagt små opgaver/spørgsmål undervejs.  

Der vil desuden være mulighed for erfaringsudveksling med kolleger fra mange forskellige kommuner samt mulighed for at danne nye netværk. 

Undervisere

Christine Boeskov, Valgkonsulent i Indenrigs -og Sundhedsministeriet siden 2015. Arbejder udelukkende med valg. Har tidligere arbejdet med forvaltningsret og persondataret. Har undervist på Komponents valgkurser gennem flere år – senest på kurset ”Er du klar til Folketingsvalg 2022?”. 

Lise Merrild Kristensen, Chefkonsulent i Jura og valgansvarlig i Odense Kommune. Har undervist på Komponents valgkurser gennem flere år – senest på kurset ”Er du klar til Folketingsvalg 2022?” 

3.650 kr.
Se tid og sted for det valgte forløb
Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV
7. marts 2024 kl. 8.30 - kl. 17.00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Forløbet er et eksternat. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.

Er du i målgruppen?

Kurset henvender sig til både nye og erfarne medarbejdere, der arbejder med gennemførelse af valg. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
TRS
Konsulent
Theis Rubinke Sørensen