Du arbejder med at formidle stof for større eller mindre gruppe. Fagligt er du helt med. Men hvordan får du formidlet dit stof og dine pointer? Få ti helt konkrete tips, du kan bruge med det samme.

Indhold

På dette webinar bliver du præsenteret for ti helt konkrete tips til, hvordan din formidling eller undervisning kan blive lidt bedre. Hør om hvordan du allerede fra starten får engageret deltagerne og dermed øger udbyttet. Du vil blive præsenteret for konkrete tips til formidlingen og undervisningens tre faser:

  • Planlægningen
  • Gennemførslen
  • Evaluering

Du får efterfølgende skemaet, som du kan forberede din formidling og undervisning ud fra. Lige som du får oversigten over de ti tips, så du kan indarbejde dem næste gang. Vi lover ikke guld og grønne skove. Formidling og undervisning er et håndværk, og du bliver kun bedre ved at prøve det af. Men med de rigtige redskaber, så går det hele lidt lettere.
 
På webinaret vil du samtidig blive informeret om kurset VPG: Voksen Pædagogisk Grunduddannelse 

Undervisere/ Oplægsholdere

Lasse Karlberg har mere end 30 års erfaring med undervisning. Blandt andet inden for kommunikation, formidling, undervisning, konflikthåndtering, bedre borgerdialog, kropssprog, ledelse, projektledelse, forandringsledelse og personlig planlægning

Varighed: 45 min.
Er du i målgruppen?

Alle offentligt ansatte der er i gang med eller har færdiggjort en Kommunom- eller Sundhedskommunomuddannelse. Derudover skal du til at formilde eller har allerede formidlingsopgaver. Det kan være til såvel kolleger som til borgere.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

Lasse Karlberg
Chefkonsulent
Lasse Karlberg
JEJ
Studievejleder i Sydjylland og på Fyn - Kommunomuddannelserne
June Elgin Jensen