Vil du vide mere om MOTIVATION, REFLEKSION OG LÆRING som udgangspunktet for et succesfuldt uddannelsesforløb for de elever/SAK studerende, du vejleder? Og ønsker du at høre om modulet "Vejlederuddannelsen for vejleder på Sundhedsområdet", som er målrettet lige netop dig som vejleder? Så tilmeld dig vores gratis webinar.

Som vejleder skal du være med til at klæde eleverne/de SAK studerende på til et godt arbejdsliv i organisationen. Det kræver, at du som vejleder har redskaberne til både at motivere eleverne/de SAK studerende og til at sikre deres læring i en travl hverdag.

Mød Komponents erfarne underviser Helle Ahrenkiel, som vil føre dig igennem et lille uddrag af modulet "Vejlederuddannelsen for vejledere på Sundhedsområdet". Helle vil præsentere dig for forskellige læringsstile og for, hvordan du kan være med til at fremme læring for både eleven/den studerende, kollegaerne og dig selv gennem fokus på bl.a. motivation og refleksion. Helle sætter spot på samspillet mellem indhold og drivkraft (viden, motivation, refleksion og læring) og inddrager undervejs både teori, praksis og dialog.

På webinarets anden del kan du møde konsulent/studievejleder Mette Ranum Laustsen, der vil fortælle lidt omkring de praktiske forhold omkring modulet "Vejlederuddannelsen for vejledere på Sundhedsområdet" - Hvad indeholder modulet? Hvad koster det? Hvordan kan modulet afvikles? Komponent har målrettet og revideret modulet, så det rammer vejledere for både de nuværende lægesekretærelever samt de nye SAK studerende. 
Et af de nye fokusområder på modulet er "Refleksion". Hvad betyder refleksion for dig som vejleder og hvordan kan du, som vejleder, understøtte din elev/SAK studerendes refleksioner under deres praktikforløb.

Mette vil desuden komme ind på, hvordan modulet kan skræddersys til netop din arbejdsplads. 

Du vil naturligvis også få mulighed for at stille de spørgsmål, som er relevant for dig at få svar på.

Ja tak, jeg vil gerne deltage, hvad gør jeg nu?
Når du har tilmeldt dig webinaret via tilmeldingsknappen, får du umiddelbart før afholdelsen tilsendt et link, som fører dig videre til selve webinaret. 

Vi glæder os til at se dig til en spændende formiddag med fokus på, hvordan du bliver en endnu bedre vejleder til gavn for både dine elever/studerende, dig selv og din organisation.

Varighed: 1 time og 15 minutter
Er du i målgruppen?

Målgruppen for webinaret er dig, der er eller gerne vil være vejleder  for lægesekretærelever eller de nye SAK studerende eller på anden måde er ansvarlig for uddannelsen indenfor Sundhedsområdet.

Webinaret kan også have interesse for dig, der er uddannelseskonsulent eller uddannelsesansvarlig centralt i regionen eller på det enkelte sygehus/hospital

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

MRL
Konsulent og studievejleder i Nordjylland
Mette Ranum Laustsen