Nogle gange er et quickfix lige, hvad der er brug for. Ingen stor revolution. Du får bare ti konkrete tips til at forbedre din formidling her og nu.

Målsætning

Din arbejdsplads vil få stor gavn af din deltagelse, fordi dine nye kompetencer vil være efterspurgte og de vil være ligetil for dig at anvende i det daglige.
Et større engagement og et øget udbytte for dine deltagere er også målet for dette webinar.
Ved at give dig nogle let anvendelige værktøjer klæder vi dig på i et snuptag til at blive en endnu dygtigere formidler. Uanset om dine deltagere sidder i en lille eller stor gruppe. 

Indhold

Du kan se frem til at webinaret vil være delt i tre faser:

  • Planlægningen
  • Gennemførelse
  • Evaluering

Når webinaret er ovre, vil du få tilsendt skemaet, som du har mødt i undervisningen, og ud fra dét kan du yderligere forberede din formidling og undervisning. Selvfølgelig få du også oversigten over de ti tips med dig.

Det praktiske

Lad firmakortet ligge for webinaret er gratis. Du skal blot afsætte 45 min. ved din computer/tablet eller smartphone og lade dig blive klogere.

Vi vil på webinaret informere dig om forløbet Den Offentlige Formidler- og Underviseruddannelse (DOFU). (Tidligere VPG - VoksenPædagogisk Grunduddannelse).

Varighed: 45 min.
Er du i målgruppen?

Vi forestiller os, at du har en stabsfunktion og fx arbejder som konsulent i en kursusafdeling. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen