Tag med på 3 dages studietur til Estland og få et unikt førstehåndsindtryk af, hvordan dette baltiske land går nye veje og skaber værdi med digital transformation i stat og kommuner.

Indhold

Estlands erfaringer kan bruges i Danmark.
Ganske få i Danmark har hørt om Estlands digitale signaturprojekter, for eksempel "xRoads" og "iHealth". Men på studieturen møder I netop de fagpersoner og politikere, som har en central rolle i disse banebrydende projekter og landets digitale transformation.

Estland er frontløber på digitalisering, og esternes succes skyldes ikke mindst, at de har forankret digitaliseringen ledelsesmæssigt på højeste politiske og administrative niveau. Men også at man i Estland har etableret og understøtter innovation og samspil mellem private aktører og offentlige myndigheder. Man har udpeget en decideret national digitaliseringsstrategi, som er ansvarlig for den
digitale transformation," siger rejseleder Jesper Hosbond Jensen, der har en baggrund som tidligere kommunaldirektør i Syddjurs Kommune.

Studieturen er tilrettelagt, så I som deltagere får inspiration fra nogle af de største digitale satsninger, som Estland har gennemført de senere år. Hvilke udfordringer og begrundelser ligger der bag de digitale valg, som Estland har truffet?

På studieturen lægges der tyngde i at koble de estiske oplæg så nært som muligt på de fagområder og problemstillinger, som også er aktuelle for os i danske kommuner.
 

Du kan læse mere og få yderligere informationer om studieturen i vedhæftet pjece Studietur-til-Estland-om-digital-transformation-Maalrettet-direktoerer-og-forvaltningschefer.pdf

Desuden kan du finde flyvetider i vedhæftet dokument Flyvninger den 170423_190423.pdf

 

 

11.000 kr.
Sted og startdato
Studietur: 17. april 2023
Varighed: 3 dage
Se alle dage og tidspunkter
Studietur til Estland om digital transformation (for polikere og direktører)
17.04.2023 - 19.04.2023
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen dækker deltagelse og forplejning på studieturen samt transport i Tallinn samt deltagelse i såvel intro som debriefing.

Flybilletter: Deltagere sørger selv for bestilling og betaling af flybilletter. Du kan finde flyvninger her>> Flyvninger den 170423_190423.pdf

Hotelovernatning: KOMPONENT og KL har indgået en hotelaftale, hvor overnatning kan bestilles med en bookingkode.

Prisen for fly og overnatning er ikke inkluderet i prisen for studieturen.

Corona: Vi følger rejsevejledningerne, og orienterer deltagerne løbende omkring eventuelle særlige hensyn.

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at overlade din billet til en kollega, hvis du er forhindret.

Ret til aflysning af studieturen og ændringer i programmet forbeholdes.

Er du i målgruppen?

Målrettet direktører og forvaltningschefer.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

JEHO
Chefkonsulent
Jesper Hosbond Jensen
LJB
Koordinator
Lena Judith Buckflash