Tag med på 3 dages studietur til Estland og få et unikt førstehåndsindtryk af, hvordan dette baltiske land går nye veje og skaber værdi med digital transformation i stat og kommuner.

Indhold

Estlands erfaringer kan bruges i Danmark.
Ganske få i Danmark har hørt om Estlands digitale signaturprojekter, for eksempel "xRoads" og "iHealth". Men på studieturen møder I netop de fagpersoner og politikere, som har en central rolle i disse banebrydende projekter og landets digitale transformation.
Estland er frontløber på digitalisering, og esternes succes skyldes ikke mindst, at de har forankret digitaliseringen ledelsesmæssigt på højeste politiske og administrative niveau. Men også at man
i Estland har etableret og understøtter innovation og samspil mellem private aktører og offentlige myndigheder. Man har udpeget en decideret national digitaliseringsstrateg, som er ansvarlig for den
digitale transformation," siger rejseleder Jesper Hosbond Jensen, der har en baggrund som tidligere kommunaldirektør i Syddjurs Kommune.
Studieturen er tilrettelagt, så I som deltagere får inspiration fra nogle af de største digitale satsninger, som Estland har gennemført de senere år. Hvilke udfordringer og begrundelser ligger der bag de
digitale valg, som Estland har truffet? På studieturen lægges der tyngde i at koble de estiske oplæg så nært som muligt på de fagområder og problemstillinger, som også er aktuelle for os i danske kommuner.

9.950 kr.
Sted og startdato
Studietur: 14. november 2022
Varighed: 3 dage
Se alle dage og tidspunkter
14. - 16. november 2022
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen dækker deltagelse og forplejning på studieturen samt transport i Tallinn samt deltagelse i såvel intro som debriefing.

Flybilletter: Deltagere sørger selv for bestilling og betaling af flybilletter.

Hotelovernatning: KOMPONENT og KL har indgået en hotelaftale, hvor overnatning kan bestilles med en bookingkode.

Prisen for fly og overnatning er ikke inkluderet i prisen for studieturen.

Corona: Vi følger rejsevejledningerne, og orienterer deltagerne løbende omkring eventuelle særlige hensyn.

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at overlade din billet til en kollega, hvis du er forhindret.

Ret til aflysning af studieturen og ændringer i programmet forbeholdes.
 

Er du i målgruppen?

Målrettet politikere og direktører.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

LISC
Chefsekretær
Line Schubert
JEHO
Chefkonsulent
Jesper Hosbond Jensen