Håndterer du nær-akutte og akutte sager? Bliver du i tvivl om hvornår du kan anvende undtagelsesbestemmelserne eller hvordan du skal inddrage, partshøre eller afholde børnesamtaler i akutte sager?

Du har nu muligheden for at blive klædt på til at håndtere akutte sager og problemstillinger gennem en grunding indføring i akutbegrebet i Serviceloven. Du får indblik i, hvordan du skaber fremdrift i næsten akutte sager ved at forstå anvendelsesområdet for nær-akutte sager samtidig med at du får viden om hvordan du bruger undtagelsesbestemmelserne til Serviceloven og Forvaltningsloven på en lovlig og relevant måde.

Udbytte

Du bliver fortrolig med de retlige krav knyttet til akutbegrebet i forbindelse med både 24-timers-screening af underretninger, og ved overvejelse om formandsbeslutninger.
Du får grundig indsigt i akutbegrebet og undtagelsesbestemmelserne i Serviceloven og Forvaltningsloven for eksempelvis inddragelse, partshøring, børnesamtaler mv., der anvendt korrekt kan give den nødvendige fremdrift i sagerne, hvorved det akutte kan afværges.

Underviser

Sanne Møller, jurist og partner i Embedsværket, der leverer undervisning og rådgivning på det sociale område. Sanne Møller tidligere chefjurist i Københavns Kommune Socialforvaltning, advokat med speciale i handicapret og mangeårig underviser af fagprofessionelle og frivillige på det specialiserede og udsatte børneområde.

Varighed: 1 dag
Se hvad prisen inkluderer
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Er du i målgruppen?

Medarbejdere og ledere i myndighedsfunktionen på det specialiserede socialområde.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

LEHA
Chefkonsulent
Lene Hausted
Lene Sloth Jørgensen
Koordinator
Lene Sloth Jørgensen