Komponent er hvert år vært ved en række faglige konferencer – alene eller sammen med gode samarbejdspartnere som fx KL, Social- og Boligstyrelsen og en bred vifte af kommunale chefforeninger.

Komponents konferencer er en af de katalysatorer, der hvert år bidrager til videndeling, netværk og faglig inspiration blandt ledere og medarbejdere på tværs af det kommunale landskab.

Vores konferencer er altid udviklet med et skarpt blik på de aktuelle dagsordener og i tæt dialog med kommunale praktikere og førende faglige eksperter. Kun dermed kan vi nemlig opnå vores ambition om at være det sted, kommunerne går hen for at skabe frugtbare netværk og blive klogere på kommunal best practice.

Komponents konferenceteam arbejder med de formater, der bedst understøtter læring og kompetenceudvikling hos dig og dine kollegaer. Vi sætter fagligheden i højsædet og prioriterer altid tid til videndeling deltagerne imellem, så vores konferencer bliver et naturlige mødested for inspiration og netværk til gavn for alle landets kommuner.

Læs mere Læs mindre
 
Børn og unge med handicap 2023 - Aktiv deltagelse og mestring
Stadig ledige pladser! Social- og Boligstyrelsen, KL og Komponent inviterer til en spændende konference om aktiv deltagelse og mestring for børn og unge med handicap. Konferencen afholdes d. 9. oktober 2023 i Nyborg
Startdato
9. oktober 2023
Sted
Nyborg
Varighed
1 dag
Sundhed i sociale tilbud
Komponent afholder igen i år konferencen ”Sundhed i sociale tilbud”. Målgruppen er ledere og medarbejdere, der arbejder med, og som interesserer sig for krydsfeltet mellem det sociale og sundhedsmæssige i arbejdet med mennesker.
Startdato
10. oktober 2023
Sted
Kolding
Varighed
1 dag
Ledertræf 2023: Ledere, der trives, skaber trivsel
Ledere, der trives, skaber trivsel. Så enkelt kan det siges, men enkelt er det langt fra. Kom med på dette års Ledertræf og ret fokus mod din egen trivsel som leder.
Startdato
30. oktober 2023
Sted
Odense
Varighed
1 dag
Neurodagen 2023 - hjernen i socialt perspektiv
Social- og boligstyrelsen og Komponent afholder Konferencen 'Neurodagen – hjernen i socialt perspektiv' for ottende år i træk – den 7. november 2023 i Odense.  Tilmeld dig allerede nu!
Startdato
7. november 2023
Sted
Odense
Varighed
1 dag
Økonomikonsulentens årsmøde 2023
Komponent inviterer igen i år til Økonomikonsulentens Årsmøde, hvor der stilles skarpt på de nyeste tendenser i kommunernes økonomistyring. Formålet med årsmødet er at styrke de kommunale økonomikonsulenters kompetencer og viden om aktuelle kommunalø...
Startdato
13. november 2023
Sted
Nyborg
Varighed
2 dage
Personalejuridisk Konference for selskaber
Den årligt tilbagevendende konference for ledere og medarbejder i kommunale selskaber m.v., der er omfattet af KL’s overenskomster og har personalejura som arbejdsområde.
Startdato
16. november 2023
Sted
København
Økonomidirektørforeningens Årsmøde 2023
Økonomidirektørforeningen har igen i år fornøjelsen af at invitere medlemmer, samarbejdspartnere og udvalgte leverandører til årsmøde. Tilmeld dig allerede nu.
Startdato
22. november 2023
Sted
København
Varighed
2 dage
Fremtidens administration 2023: Mennesker, myndighed og maskiner i offentlig administration
Den 5. december 2023 inviterer vi igen administrative medarbejdere og ledere i både kommuner og regioner til Odense for at blive klogere, få ny inspiration – og ikke mindst være med til at fejre administrationen og det positive bureaukrati!
Startdato
5. december 2023
Sted
Odense
Varighed
1 dag
Faglig og økonomisk styring af specialundervisningsområdet
Vi sætter igen i år spot på de mange og tværgående ledelsesfaglige perspektiver, der sættes i spil, når kommuner og skoler kontinuerligt arbejder med at skabe de bedste læringsmiljøer for de børn, der er i kommunen. Vi ses d. 7. december i Kolding.
Startdato
7. december 2023
Sted
Kolding
Varighed
1 dag
 

Skal vi hjælpe dig med din konference?

Komponent har mangeårig erfaring i udvikling, administration og afholdelse af faglige konferencer med inspiration og videndeling i højsædet. Skal I afholde en konference, er vi altid klar til at bidrage til jeres succes med alt fra sparring på program og valg af afholdelsessted til administration og bistand på selve konferencedagen.

Kvinde taler i forsamling
 

Kontakt

Har du spørgsmål til en konference, eller har du brug for hjælp til din egen, er du velkommen til at kontakte Komponents konferenceteam.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

ANST
Konference- og eventansvarlig
Anne Skjelborg
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen