Komponent er hvert år vært ved en række faglige konferencer – alene eller sammen med gode samarbejdspartnere som fx KL, Socialstyrelsen og en bred vifte af kommunale chefforeninger.

Komponents konferencer er en af de katalysatorer, der hvert år bidrager til videndeling, netværk og faglig inspiration blandt ledere og medarbejdere på tværs af det kommunale landskab.

Vores konferencer er altid udviklet med et skarpt blik på de aktuelle dagsordener og i tæt dialog med kommunale praktikere og førende faglige eksperter. Kun dermed kan vi nemlig opnå vores ambition om at være det sted, kommunerne går hen for at skabe frugtbare netværk og blive klogere på kommunal best practice.

Komponents konferenceteam arbejder med de formater, der bedst understøtter læring og kompetenceudvikling hos dig og dine kollegaer. Vi sætter fagligheden i højsædet og prioriterer altid tid til videndeling deltagerne imellem, så vores konferencer bliver et naturlige mødested for inspiration og netværk til gavn for alle landets kommuner.

Læs mere Læs mindre
 
HR og personale
Personalejuridisk konference
Den årligt tilbagevendende konference for personalechefer, forvaltningschefer og medarbejdere med personale jura som arbejdsområde.
Startdato
12. september 2022, 19. september 2022, 26. september 2022
Sted
Vejle, Roskilde
Det specialiserede voksenområde
Sundhed i sociale tilbud
Komponent afholder igen i år konferencen ”Sundhed i sociale tilbud”. Målgruppen er ledere og medarbejdere, der arbejder med, og som interesserer sig for krydsfeltet mellem det sociale og sundhedsmæssige i arbejdet med mennesker.
Startdato
6. oktober 2022
Sted
Kolding
Det specialiserede voksenområde
Neurodagen 2022 - hjernen i socialt perspektiv
Socialstyrelsen og Komponent afholder Konferencen Neurodagen – for syvende år i træk – den 25. oktober i Odense. Sæt X i kalenderen! 
Startdato
25. oktober 2022
Sted
Odense
Ledelse
Ledertræf 2022: Genstart
Vil du udvikle - og genstarte - din ledelse i år? Så vær med på årets ledertræf den 31. oktober. Bemærk, at der på udvalgte sessioner er loft over antal deltagere.
Startdato
31. oktober 2022
Sted
Odense
Det specialiserede børne- og ungeområde
Frivillighed 2022
Samspillet mellem civilsamfund og kommunerne er omdrejningspunktet for konferencen Frivillighed 22, som afholdes i fællesskab af Socialstyrelsen, Komponent og KL.
Startdato
2. november 2022
Sted
Odense
Økonomi, data og styring
Økonomikonsulentens Årsmøde 2022
Komponent byder velkommen til økonomikonsulentens årsmøde. Vi stiller skarpt på de nyeste tendenser i kommunernes økonomistyring og giver dig inspiration til at styrke økonomistyringen i din kommune.
Startdato
14. november 2022
Sted
Nyborg
Det specialiserede børne- og ungeområde
Faglig og økonomisk styring af specialundervisningsområdet
Ses vi på konferencen Faglig og økonomisk styring af specialundervisningsområdet den 1. december 2022?
Startdato
1. december 2022
Sted
Kolding
Viser 7 ud af 470
 

Skal vi hjælpe dig med din konference?

Komponent har mangeårig erfaring i udvikling, administration og afholdelse af faglige konferencer med inspiration og videndeling i højsædet. Skal I afholde en konference, er vi altid klar til at bidrage til jeres succes med alt fra sparring på program og valg af afholdelsessted til administration og bistand på selve konferencedagen.

Kvinde taler i forsamling
 

Kontakt

Har du spørgsmål til en konference, eller har du brug for hjælp til din egen, er du velkommen til at kontakte Komponents konferenceteam.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

ANST
Konference- og eventansvarlig
Anne Skjelborg
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen