Komponent er hvert år vært ved en række faglige konferencer – alene eller sammen med gode samarbejdspartnere som fx KL, Socialstyrelsen og en bred vifte af kommunale chefforeninger.

Komponents konferencer er en af de katalysatorer, der hvert år bidrager til videndeling, netværk og faglig inspiration blandt ledere og medarbejdere på tværs af det kommunale landskab.

Vores konferencer er altid udviklet med et skarpt blik på de aktuelle dagsordener og i tæt dialog med kommunale praktikere og førende faglige eksperter. Kun dermed kan vi nemlig opnå vores ambition om at være det sted, kommunerne går hen for at skabe frugtbare netværk og blive klogere på kommunal best practice.

Komponents konferenceteam arbejder med de formater, der bedst understøtter læring og kompetenceudvikling hos dig og dine kollegaer. Vi sætter fagligheden i højsædet og prioriterer altid tid til videndeling deltagerne imellem, så vores konferencer bliver et naturlige mødested for inspiration og netværk til gavn for alle landets kommuner.

Læs mere Læs mindre
 
Temadag: Hjælp unge på kanten til en fremtid på arbejdsmarkedet
Ses vi på temadagen ” Hjælp unge på kanten til en fremtid på arbejdsmarkedet”? 
Startdato
29. marts 2023
Sted
Middelfart
Varighed
1 dag
Temadag: Fremtidens generationer på arbejdspladsen
Hvordan i alverden leder man de unge? Hvordan ser det kommunale og regionale arbejdsmarked ud i dag – og de kommende år? Og hvordan går de yngre og kommende generationer overhovedet til arbejdslivet?
Startdato
14. april 2023
Sted
København
Varighed
1 dag
Personalejuridisk Konference for selskaber
Den årligt tilbagevendende konference for ledere og medarbejder i kommunale selskaber m.v., der er omfattet af KL’s overenskomster og har personalejura som arbejdsområde.
Startdato
16. november 2023
Sted
København
 

Skal vi hjælpe dig med din konference?

Komponent har mangeårig erfaring i udvikling, administration og afholdelse af faglige konferencer med inspiration og videndeling i højsædet. Skal I afholde en konference, er vi altid klar til at bidrage til jeres succes med alt fra sparring på program og valg af afholdelsessted til administration og bistand på selve konferencedagen.

Kvinde taler i forsamling
 

Kontakt

Har du spørgsmål til en konference, eller har du brug for hjælp til din egen, er du velkommen til at kontakte Komponents konferenceteam.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

ANST
Konference- og eventansvarlig
Anne Skjelborg
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen