Komponent er hvert år vært ved en række faglige konferencer – alene eller sammen med gode samarbejdspartnere som fx KL, Social- og Boligstyrelsen og en bred vifte af kommunale chefforeninger.

Komponents konferencer er en af de katalysatorer, der hvert år bidrager til videndeling, netværk og faglig inspiration blandt ledere og medarbejdere på tværs af det kommunale landskab.

Vores konferencer er altid udviklet med et skarpt blik på de aktuelle dagsordener og i tæt dialog med kommunale praktikere og førende faglige eksperter. Kun dermed kan vi nemlig opnå vores ambition om at være det sted, kommunerne går hen for at skabe frugtbare netværk og blive klogere på kommunal best practice.

Komponents konferenceteam arbejder med de formater, der bedst understøtter læring og kompetenceudvikling hos dig og dine kollegaer. Vi sætter fagligheden i højsædet og prioriterer altid tid til videndeling deltagerne imellem, så vores konferencer bliver et naturlige mødested for inspiration og netværk til gavn for alle landets kommuner.

Læs mere Læs mindre
 
Konference om forebyggelse og håndtering af mobning og krænkelser på skoler
Vil I også gerne være bedre rustet til at håndtere mobning og krænkelser i skolen?
Startdato
7. oktober 2024
Sted
Middelfart
Varighed
1 dag
Ledertræf 2024: Ledelse af den attraktive arbejdsplads
Er du kommunal leder, og stræber du efter at skabe og vedligeholde en attraktiv arbejdsplads? Så er Ledertræf 2024 det perfekte arrangement for dig! Vi inviterer dig til en inspirerende dag fyldt med indsigt, netværk og værktøjer til at styrke din le...
Startdato
28. oktober 2024
Sted
Odense
Varighed
1 dag
Stormøde: Midlertidige døgnophold
Få indblik i ny forskning om midlertidige pladser og det vigtige samarbejde mellem sektorer. Gratis faglig dag med ny viden, dialog og inspiration til organisering og tilrettelæggelse af arbejdsgange.
Startdato
29. oktober 2024
Sted
Odense
Varighed
1 dag
Neurodagen 2024 - hjernen i socialt perspektiv
Social- og Boligstyrelsen og Komponent afholder for niende gang konference om krydsfelter mellem sociale, psykiske og biologiske tilgange i socialt arbejde.
Startdato
29. oktober 2024
Sted
Odense
Varighed
1 dag
Økonomikonsulentens årsmøde 2024
Komponent inviterer igen i år til Økonomikonsulentens Årsmøde, hvor der stilles skarpt på de nyeste tendenser i kommunernes økonomistyring. Formålet med årsmødet er at styrke de kommunale økonomikonsulenters kompetencer og viden om aktuelle kommunalø...
Startdato
11. november 2024
Sted
Nyborg
Varighed
2 dage
Personalejuridisk Konference for selskaber
Den årligt tilbagevendende konference for ledere og medarbejdere i kommunale selskaber m.v., der er omfattet af KL’s overenskomster og har personalejura som arbejdsområde.
Startdato
21. november 2024
Sted
København
Økonomidirektørforeningens Årsmøde 2024
Økonomidirektørforeningen har igen i år fornøjelsen af at invitere medlemmer, samarbejdspartnere og udvalgte leverandører til årsmøde.
Startdato
28. november 2024
Sted
Kolding
Varighed
2 dage
Faglig og økonomisk styring af specialundervisningsområdet
Har du brug for at blive inspireret til, hvordan vi får det faglige og økonomiske ben til at gå i takt - både kommunalt og lokalt? Så fortvivl ikke. Vi holder igen konferencen om faglig og økonomisk styring af specialundervisningsområdet i 2024!
Startdato
4. december 2024
Sted
Kolding
Varighed
1 dag
Konference om AI i kommunerne
Få konkrete værktøjer og den viden, der er nødvendig for, at I kan begynde arbejdet med at transformere jeres daglige arbejde med generativ AI på Konference om AI i kommunerne.
Startdato
11. december 2024
Sted
Odense
 

Skal vi hjælpe dig med din konference?

Komponent har mangeårig erfaring i udvikling, administration og afholdelse af faglige konferencer med inspiration og videndeling i højsædet. Skal I afholde en konference, er vi altid klar til at bidrage til jeres succes med alt fra sparring på program og valg af afholdelsessted til administration og bistand på selve konferencedagen.

Kvinde taler i forsamling
 

Kontakt

Har du spørgsmål til en konference, eller har du brug for hjælp til din egen, er du velkommen til at kontakte Komponents konferenceteam.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

Anne Skjelborg
Konference- og eventansvarlig
Anne Skjelborg
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen