Hos Komponent har vi skabt en række spændende forløb til dig, der arbejder i en offentlig kontekst med projektledelse, procesledelse eller formidling.

Vil du være skarp på formidling eller projekt- og procesledelse i en offentlige kontekst?

Som leder eller medarbejder i det offentlige vil du ofte blive mødt med en forventning om, at du kan bidrage til eller stå i spidsen for projekter eller processer, der udvikler din organisation. På samme måde vil du ofte have brug for at kunne undervise eller formidle ny viden til kollegaer, borgere eller andre samarbejdspartnere.

Komponent har udviklet en række forløb til dig, der giver dig nogle af de kompetencer, der måske ligger ud over dine kernekompetencer, men som bliver særdeles vigtige, når du skal lykkes i dit job og bidrage til udviklingen af den offentlige sektor.

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Den Offentlige Projektlederuddannelse®

Projektledelse i en offentlige kontekst

Vil du have succes som projektleder i kommuner og regioner? Så skal du have et stærkt blik for den organisatoriske kontekst, der omgiver dit projekt. Den organisatoriske kontekst, hvor mange forskellige værdier og logikker mødes, skal være bestemmende for, hvilke værktøjer du finder frem af værktøjskassen.

Det kræver igen, at du både har de rigtige projektværktøjer at vælge imellem. Og at du er bevidst om, hvornår hver enkelt af dem skal i brug. Lige præcis den viden får du med Den Offentlige Projektlederuddannelse®.

projekt

Den Offentlige Proceslederuddannelse®

Få succes som procesleder i det offentlige

Evnen til at designe og stå i spidsen for værdiskabende processer er centrale kompetencer for dig, der arbejder med f.eks. samskabelse, involvering af borgerne eller implementering af nye strategier og udvikling af velfærden.

Med Den Offentlige Proceslederuddannelse® får du en specialdesignet uddannelse, der lærer dig at tilrettelægge og lykkes med både mindre og mere omfattende processer i den omskiftelige og komplekse ramme, den offentlige organisation sætter om dit arbejde.

proces

Den Offentlige Formidler- og Underviseruddannelse®

Bliv en skarp formidler eller underviser

Er formidling og undervisning også blevet en del af din jobbeskrivelse? Og synes du, at du mangler nogle kompetencer, før du kan begynde din næste præsentation med ro i maven? Så er du langt fra alene. For mange offentligt ansatte er formidlings- og undervisningsopgaver blevet en integreret del af hverdagen. Det forventes simpelthen af dig, at du kan dele ud af din faglighed i forskellige fora.

Med Den Offentlige Formidler- og Underviseruddannelse (tidligere VPG- VoksenPædagogisk Grunduddannelse) får du ikke teoretisk undervisning i at undervise; her lærer du at undervise. Og du gør det i et trygt rum, hvor der er plads til at afprøve og lære gennem dialog og feedback.

formidler

Tilpasset forløb til din organisation

 

Ønsker I et fælles sprog og forståelse for retning og processer?

Den Offentlige Projektlederuddannelse®, Den Offentlige Proceslederuddannelse® og Den Offentlige Formidler- og Underviseruddannelse kan hentes hjem og tilpasses til din organisation, jeres udfordringer, kultur og strategi.

Sammen designer vi den uddannelse, der klæder dig og dine kolleger eller medarbejdere på med de kompetencer, der skal til for at lykkes i en omskiftelig og kompleks hverdag.

Få et fælles sprog og en fælles forståelse for jeres måde at arbejde på.

Dorthe
 

Kontakt

Har du spørgsmål til de tre forløb, eller vil du høre mere om, hvordan de kan hentes hjem og tilpasses opgaver, kultur og strategier i din organisation? Så hører vi gerne fra dig.

MKA
Chefkonsulent
Mikkel Kaels
KB
Chefkonsulent
Katrine Snellman Brenner
MAHJ1500x920_webfokus_ini.png
Chefkonsulent
Maja Hjorth Just
JMO
Chefkonsulent
John Møldrup
MRL
Konsulent
Mette Ranum Laustsen
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen