Ny strategi? Ny organisering? Ny lovgivning? Nye medarbejdere? Hvis udvikling, nyskabelse og forandring er på agendaen, er kommunens HR-professionelle nærmest med sikkerhed involveret.

Vi kan rådgive jer om, hvordan I udvikler en strategi for kompetenceudvikling, som er langtidsholdbar og levedygtig.

En god strategi for kompetenceudvikling sikrer, at jeres medarbejdere har de rette kompetencer til at løfte opgaverne i dag og i fremtiden. Men den skaber også rammen for, hvordan I forankrer ny læring i organisationen, så I ikke blot udvikler den enkelte medarbejder eller leder, men samtidig skaber effekt for hele organisationen.

Vi er eksperter i læring og kan derfor komme med bud på, hvilke kompetencer og kvalifikationer, I bør dyrke og styrke i organisationen. Det gør vi selvfølgelig med udgangspunkt i jeres organisation og jeres visioner for kommunens og de kommunale ledere og medarbejderes udvikling. Og fordi vi har mulighed for at designe læringsforløb, som giver merit på akademi- eller diplomniveau, kan vi også tilbyde jeres medarbejdere et individuelt kompetenceløft, som kan indgå som led i en kompetencegivende efteruddannelse.

 

Sådan har vi hjulpet andre kommuner

Vi har hjulpet flere kommuner med at sætte udvikling og kompetenceudvikling på dagsordenen. Det har vi bl.a. gjort ved at designe og gennemføre læringsforløb for store grupper af medarbejdere og ledere.

Se alle cases

Lokalt forankret kursuskatalog

Komponents kursuskatalog indeholder mere end 500 aktuelle kurser. Nogle af kurserne er smalle i den forstand, at de klæder små medarbejdergrupper på med specialkompetencer, de skal bruge til at udføre deres job godt og korrekt. Andre af vores forløb er mere brede og klæder medarbejdere og ledere på til at udvikle kommunen, det tværfaglige samarbejde og de kommunale kerneopgaver.

Med udgangspunkt i jeres kommunes behov for udvikling, kan vi hjælpe jer med at sammensætte et lokalt forankret kursuskatalog med kurser og læringsforløb, der taler direkte ind i kommunens strategi og planer for udvikling. Vi kan tage udgangspunkt i vores kursuskatalog, eller vi kan designe målrettede forløb, som kombinerer flere perspektiver i et lokalt forankret forløb – med eller uden ECTS.

Læs mere Læs mindre
 

Få styr på personalejuraen med kurser fra KL Jura og EU

Vi samarbejder med KL Jura og EU om at tilbyde et bredt og aktuelt udvalg af kurser for ledere og medarbejdere, der arbejder med personalejura og -administration. Her finder du f.eks. kurser om håndtering af sygefravær, tjenestemandsret eller særlige ansættelsesformer.

Alle forløb kan også afholdes på jeres arbejdsplads, så I får ny fælles viden og styrker det interne samarbejde.

Se alle kurser her

Få hjælp til at finde den rette person til jobbet

Vi har bistået med rekruttering i de fleste af landets kommuner – fra kommunaldirektører til skoleledere. I Komponent ser vi altid rekrutteringen i et større perspektiv med blik for de kommunale vilkår. 

Mand sidder i sofa

Aktuelle kurser

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

Se alle medarbejdere
MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
HP
Koordinator
Helle Hornsyld
CMN
Centerchef
Christina Nüssler