Som kommunernes kollegiale sparringspartner står Komponent klar til at facilitere konstruktive og værdiskabende udviklingsforløb, som ruster dig, dit team og din kommune til fremtidens udfordringer.

De danske kommuner er komplekse organisationer i konstant bevægelse. Hos Komponent understøtter vi kommunernes udvikling. Det gør vi med rådgivning, sparring, refleksioner i fællesskab og skræddersyede udviklingsforløb, hvor solidt kommunekendskab, stærke proceskompetencer og høj ledelsesfaglighed går hånd i hånd. 
 

Vi gør jer bedre til det, I er gode til  

Komponent ruster kommunerne til fremtidens opgaver. Derfor er kapacitetsopbygning også et centralt omdrejningspunkt, når vi besøger ledere og medarbejdere i de danske kommuner. Som kommunernes eget udviklingscenter holder vi balancen mellem at være den kommunalfaglige kollega og det dygtige konsulentblik udefra. Vi kan komme med svarene, men gennem stærke udviklingsprocesser og solid sparring prioriterer vi hellere, at I finder dem selv. Og vi er ikke tilfredse med vores indsats, før de nye løsninger er implementeret – til gavn for trivslen i organisationen, for borgeren, for de politiske ambitioner og for kerneopgaven. 

   

  Forløb der flytter jer fra a til bedre 

  Hos Komponent kender vi de danske kommuner. Men vi ved også, at hver enkelt kommune er ganske unik. Derfor anlægger vi altid et 360 graders blik på jeres organisation og de udfordringer, I står med. I et tæt samarbejde med jer sammensætter vi derefter det helt rigtige forløb, der er tilpasset jeres aktuelle situation, mål, kultur og strategi. Vi har en bred vifte af ydelser og kompetente specialister at trække på, så ledelsesfagligheden kombineres med fagfagligheden. Dermed kan jeres næste udviklingsforløb f.eks. indeholde: 

  Direktions-, chef- eller ledergruppeforløb fx med fokus på samarbejde, personaleledelse, faglig ledelse eller udvikling og implementering af ledelsesgrundlag. individuelle og teambaserede sparrings- og coachforløb på temaer vedrørende fx rolleskifte, konflikter, ny læring eller samarbejde. 

  • Organisationsudvikling med fokus på samspillet i den samlede værdi- og ledelseskæde fx i forhold til det tværgående lederskab 
  • Direktions- og chefevalueringer inkl. opfølgning 
  • Strategisk kompetenceudvikling inkl. kompetenceanalyse   
  • Ombordstigning i nye ledelsesfunktioner med den krævende transition ind i nye roller, ledelsesforståelser, samarbejdsmønstre mv. 
  Læs mere Læs mindre

  Væksthus for Ledelse  

  Komponent bidrager aktivt til Væksthus for Ledelse, der er et samarbejde mellem KL, Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet.  Gennem vores arbejde i regi af Væksthus for Ledelse er vi både med til at udvikle aktuel ledelsesfaglig viden og sikrer, at vi er fuldt opdaterede på aktuelle ledelsestendenser og problemstillinger. 

  Leder
   

  Kontakt

  Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din kommune med et rådgivningsforløb, der er tilpasset jeres aktuelle situation, mål, kultur og strategi.

  Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

  Jan1500x920_webfokus_ini.png
  Vicedirektør
  Jan Henriksen