Den årligt tilbagevendende konference for personalechefer, forvaltningschefer og medarbejdere med personale jura som arbejdsområde.

Hver år inviterer vi til personalejuridisk konference, hvor du bliver helt opdateret på de love og afgørelser, der præger din hverdag og dine arbejdsopgaver.

Her får du viden om og overblik over de aktuelle personalejuridiske problemstillinger belyst gennem oplæg og gennemgang af nyeste retspraksis.

I løbet af konferencens to dage kommer vi hele vejen rundt om personalejuraen - og har fokus på nogle aktuelle emner.

Tilmeld dig derfor nu, hvis du og dine kollegaer skal med på de personalejuridiske konferencer i 2022.

Undervisere/ Oplægsholdere

Konferencerne afholdes i samarbejde med KL og Norrbom Vinding.

7.975 kr.
Varighed: 2 dage
Se alle dage og tidspunkter
Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle
12.09.2022 kl. 10:00 - 13.09.2022 kl. 15:00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning og overnatning i enkeltværelse. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne.
Er du i målgruppen?

Målgruppen er personalechefer, forvaltningschefer og andre med personalejuridisk ansvar og personale jura som et af deres væsentligste arbejdsområder

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
HP
Koordinator
Helle Hornsyld