Ved siden af læreren og lederen står skolesekretæren og udgør et fundament på skolen! Ses vi Middelfart 2022?

Grib bolden, og styrk dine muligheder som skolesekretær.

Som skolesekretær har du en afgørende rolle i at få tingene til at glide på vores skoler. Det handler om, at skolesekretærerne skal tude gribe både nye og gamle kompetencer – til gavn for skolen og skolens forældre og børn. Nogle steder bliver skolesekretæren simpelthen defineret som ’ hende, der løser problemer, som man ikke vidste man havde, og på måder, som man ikke selv kan forstå’.

Der er sker meget for tiden med skolesekretærens rolle. Vikardækning, kommunikation og lovgivningen giver nye muligheder – bare for at nævne nogle. Hvad enten det er samfundsmæssige tendenser, lovændringer eller lokalpolitiske beslutninger, har de alle stor betydning for skolesekretærens hverdag.

For 45. gang inviterer vi derfor til 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet. Fælles for alle er, at de har den danske folkeskole som stedet, hvor de tilbringer mange af deres vågne timer, og hvor børnenes glade smil og forældres samarbejde er omdrejningspunkt. 

Temaerne i programmet er udvalgt, udviklet og skåret til af vores mange dialoger med skolesekretærer fra hele landet - ikke mindst tidligere deltageres feedback til os i Komponent.

Måske kender du allerede kurset – eller kender kollegaer, som var afsted sidste år; eller for mange år siden. Selvom Komponent afvikler kurset år efter år, så er der konstant brug for ny og aktuel viden, inspiration og værktøjer til at tage med hjem til det daglige arbejde – og hjem til din ledelse, som også kan blive endnu mere inspireret af dig og dine kompetencer.  

Derfor har vi endnu engang skabt det bedste program, som også sætter fokus på viden, inspiration og ikke mindst erfaringsudveksling blandt dine kollegaer fra hele Danmark. Se programmet under Dokumenter.

Så brug 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet - og få også et godt grin og tanker i omgivelser hvor der er højt til loftet. 

Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på prisen.
Hvis I tilmelder jer 3 deltagere fra samme kommune, så opnår I 10 % rabat på prisen! 

Varighed: 2 døgn
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning samt overnatning i enkeltværelse.

Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på prisen (du skal dog have taget de 3 obligatoriske moduler på Kommunom).
Hvis I tilmelder jer minimum 3 deltagere fra samme kommune, så opnår I alle 10 % rabat på prisen!
Rabatterne kan ikke kombineres! 

Er du i målgruppen?

Administrative medarbejdere i folkeskoler og fra forvaltningen med kontakt til skolerne.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek