Ved siden af læreren og lederen står skolesekretæren og udgør et fundament på skolen!

Der er sket meget for tiden med skolesekretærens rolle. Vikardækning, kommunikation og lovgivningen giver nye muligheder – bare for at nævne nogle. Hvad enten det er samfundsmæssige tendenser, lovændringer eller lokalpolitiske beslutninger, har de alle stor betydning for skolesekretærens hverdag. 

For 46. gang inviterer vi derfor til 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet. Fælles for alle er, at de har den danske folkeskole som stedet, hvor de tilbringer mange af deres vågne timer, og hvor børnenes glade smil og forældres samarbejde er omdrejningspunkt.  

Som skolesekretær har du en afgørende rolle i at få tingene til at glide på vores skoler. Det handler om, at skolesekretærerne skal turde gribe både nye og gamle kompetencer – til gavn for skolen og skolens forældre og børn. Nogle steder bliver skolesekretæren simpelthen defineret som "hende, der løser problemer, som man ikke vidste man havde, og på måder, som man ikke selv kan forstå".
Skolesekretæren er det kit, der binder folkeskolen sammen. Lærere, forældre og elever er alle klar over, hvem skolesekretæren er, og det er ofte ham eller hende, der kender skolen bedst og ved, hvem man skal kontakte i forskellige tilfælde. 

Temaerne i programmet er udvalgt, udviklet og skåret til af vores mange dialoger med skolesekretærer fra hele landet - ikke mindst tidligere deltageres feedback til os i Komponent. 

Måske kender du allerede kurset – eller kender kollegaer, som var afsted sidste år, eller for mange år siden.

Selvom Komponent afvikler kurset år efter år, så er der konstant brug for ny og aktuel viden, inspiration og værktøjer til at tage med hjem til det daglige arbejde – og hjem til din ledelse, som også kan blive endnu mere inspireret af dig og dine kompetencer.   

Derfor har vi endnu engang skabt det bedste program, som også sætter fokus på viden, inspiration og ikke mindst erfaringsudveksling blandt dine kollegaer fra hele Danmark.  

Så brug 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet - og få også et godt grin og tanker i omgivelser hvor der er højt til loftet.  

Rabat

Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på prisen. 

Hvis I tilmelder jer 3 deltagere fra samme kommune, så opnår I 10 % rabat på prisen!  

8.125 kr.
Sted og startdato
Middelfart: 10. september 2024
Varighed: 2,5 dag
Se tid og sted for det valgte forløb
Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart
10. september kl. 11.00 - 12. september 2024 kl. 12.00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning samt overnatning i enkeltværelse. Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på prisen. Hvis I tilmelder jer 3 deltagere fra samme kommune, så opnår I 10 % rabat på prisen!

Er du i målgruppen?

Administrative medarbejdere i folkeskoler og fra forvaltningen med kontakt til skolerne.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek