… og bliv klogere på dine styrker inden for forvaltning, myndighed og administration.

Som offentlig medarbejder er du i dit arbejde underlagt en lang række lovmæssige krav, forventninger og bestemmelser. Derudover kræver din opgaveløsning ofte flere forskellige kompetencer med forskellig betoning og måske næsten forskellig faglighed. 

Nogle gange kan det være svært at sætte ord på ’Hvad er jeg god til?’ og ’Hvor gør jeg en forskel?’ Derfor har vi lavet et værktøj, som stiller dig en lang række spørgsmål til din hverdag og giver dig mulighed for at se, hvordan din afklaringsprofil ser ud. 

Værktøjet kan både bruges individuelt og som et gruppeværktøj i afdelingen. 

Læs mere Læs mindre

Kontakt os, hvis vi skal lave jeres helt egen version af værktøjet – fx til en personaledag eller en temadag i afdelingen. Med Forum for Forvaltning og Myndighed får du ny og opdateret viden, færdigheder og kompetencer inden for forvaltning, administration og myndighedsudøvelse i form af kurser, konferencer, webinarer, temadage og afklaringsværktøjer. Derudover er vi altid klar til at udvikle skræddersyede forløb tilpasset de særlige omstændigheder og udfordringer, der står højt på dagsordenen i netop din kommune.

Læs mere Læs mindre

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

Se alle medarbejdere
MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
THT
Chefkonsulent
Thøger Terp