Vi gennemgår dét, der er vigtigst at vide om tjenestemandsret på én dag.

Vi gennemgår tjenestemandsretten med særligt fokus på regler og afgørelser om afsked af kommunale tjenestemænd på grund af sygdom, uegnethed og samarbejdsproblemer.


Vi ser også på de regler, der gælder, når en tjenestemand har tilsidesat sine pligter, og sagen skal behandles disciplinært.
Endelig arbejder vi med regler og afgørelser om omplacering af tjenestemænd og mulighederne for at indgå fratrædelsesaftaler

Indhold

Du får indsigt i regler og afgørelser om omplacering af en tjenestemænd til en ny – og passende – stilling.

Vi gennemgår regler og afgørelser om afsked af kommunale tjenestemænd på grund af sygdom, uegnethed og samarbejdsproblemer, og vi behandler de særlige regler, der gælder, når en tjenestemand har tilsidesat sine pligter, og sagen skal behandles disciplinært.

Endelig ser vi på, hvordan man håndterer tjenestemænd i forbindelse med besparelsesrunder og mulighederne for at indgå fratrædelsesaftaler.

Varighed: 1 Dag
Se hvad prisen inkluderer
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

HP
Koordinator
Helle Hornsyld
MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen