Kommunernes Telt på Folkemødet
Udgivet den 11-01-2023

Vi glæder os til Folkemødet den 15.-17. juni, hvor Komponent og KL sammen med kommunerne og en række andre organisationer inviterer Danmark inden for i Kommunernes Telt.

Her kan gæster møde kommunerne, blive klogere på de vigtige opgaver, kommunerne løser, og få indsigt i de dilemmaer, som kommunerne står i.

Det sker både gennem vedkommende debatter og uformelle snakke om stort og småt. Med andre ord: Kommunernes Telt bliver mødestedet med alle, der har interesse i kommunalpolitik, det kommunale folkestyre og kommunernes kerneopgaver.

Programmet begynder torsdag d. 15. juni og slutter lørdag d. 17.

Her finder du Kommunernes Telt

Ligesom tidligere år er Kommunernes Telt centralt placeret i nærheden af Folkemødehuset og Allinge Røgeri med udsigt til Østersøen. Find os her og kig forbi, hvis du brænder for kommunerne!

Læs mere Læs mindre
Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

 

Vil I købe plads i programmet?

I har ideerne - vi har rammerne.

Så hvis din kommune eller organisation har en idé til et arrangement i teltet og vil have fat i en af de attraktive pladser i programmet, så skriv direkte til Anne Skjelborg, E: ask@komponent.dk  

En plads programmet koster 10.000 kr. for kommuner og 25.000 kr. for øvrige.

Læs mere Læs mindre
 

Kontakt

Hvis I ønsker at købe en plads i programmet, så kontakt vores konference- og eventansvarlige Anne Skjelborg.

ANST
Konference- og eventansvarlig
Anne Skjelborg
MAVI
Studentermedhjælper
Markus Viuf