Er du tidligere borgmester, og vil du videre i en toplederstilling eller en bestyrelsespost i det offentlige, private eller frivillige sektor? Med et individuelt forløb afklarer vi sammen dine kompetencer, markedsværdi og muligheder.

Du er lige stoppet eller stopper inden længe som borgmester i din kommune, og har brug for ekstern sparring for at komme godt videre.

Et individuelt tilrettelagt forløb hos Komponent og AS3 Executive er opdelt i tre faser:

  • Afklaring af din udtræden af rollen som borgmester - hvad var baggrunden, og hvad gør du dig af vigtige overvejelser om din personlige udvikling i den forbindelse? Vi afklarer sammen dine faglige og personlige kompetencer, ikke mindst dine opnåede politiske kompetencer, succeshistorier og opstiller en kompetenceprofil som afsæt for en vurdering af din markedsværdi.
  • Opstilling af dine målsætninger og muligheder – hvad er dine jobmæssige målsætninger, hvilke organisationer kunne være interessante for dig, hvad er dit personlige brand, og hvordan ser dit netværk ud? Vi stiller skarpt på dine muligheder forud for den aktive del af processen med at du skal videre.
  • Eksekvering af din strategi – den aktive del af processen indledes, og du får bl.a. sparring på udarbejdelse af CV, din sociale medieprofil, networking og arbejder sammen med headhuntere.

Forløbet skal sikre, at du kommer godt videre i en stilling, som du har været hovedarkitekten i at zoome ind på med afsæt i din profil, målsætninger og konkrete handlinger. Undervejs i forløbet reflekterer du over og får øget indsigt i grundlæggende værdier, hvilket bringer dig beriget videre som ex-borgmester. Du mødes - i fuld diskretion - med en ledende medarbejder fra AS3 Executive eller Komponent for at konkretisere dine behov. Her sikrer vi også, at du og rådgiveren matcher i forhold til både kompetencer og kemi.

 

Du kan vælge mellem to forløbs-pakker:

Fuld pakke

Dækker ubegrænset antal møder med rådgiver i en ubegrænset periode, indtil man er i nyt job/ny position.

Adgang til workshops, netværk, headhunter, kontakter, personlige test, erhvervspsykolog, revisor, advokat.

Lille pakke

Dækker ubegrænset antal møder med rådgiver i 5 måneder.

 

Er du i målgruppen?

Tidligere borgmestre, som ønsker at komme videre i en toplederstilling eller bestyrelse i det private, offentlige eller frivillige.

Udviklet i samarbejde med AS3-Executive

Forandringer er et vilkår som politiker. AS3 og Komponent er specialiserede i rådgivning af politiske ledere og står klar til at hjælpe dig, når den politiske arena skal skiftes ud med en erhvervs- eller bestyrelseskarriere.

Læs om mere om tilbuddet til toppolitikere hos AS3-Executive

Vil du vide mere?

Kontakt én af konsulenterne nedenfor, hvis du vil vide mere om forløbet. 

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

Rune Herlin Kamstrup
Chefkonsulent
Rune Herlin Kamstrup
Kalle Syberg Kjær
Centerchef
Kalle Syberg Kjær
BJVH
Chefkonsulent
Bjarne Voigt Hansen
Jan1500x920_webfokus_ini.png
Vicedirektør
Jan Henriksen