Kæmper du med balancen mellem at prioritere at få læst dagsordner og bilagsmateriale, familie- og arbejdsliv? Ønsker du at blive bedre til at få overblik, prioritere og kunne forene egne såvel personlige som politiske ønsker og derved opnå større trivsel og effektivitet i hverdagen? Så er dette kursus om planlægning og prioritering for politikere måske noget for dig!

Kurset vil med udgangspunkt i din hverdag som kommunalpolitiker bidrage med værktøjer, metoder og kompetencer til personlig planlægning og håndtering af en bred arbejdsfunktion med mange skiftende opgaver samt relationer til interessenter opad, til siden og udad.

Kurset vil bl.a. komme ind på:

  • Hjernens brug for ro – flow og teknikker
  • Planlægning – bevidstheden om tidsrøvere, overspringshandlinger og andre forstyrrelser.
  • Prioritering
  • Hvad kan du selv bestemme –og hvad er rammen for dit arbejde?
  • Motivation

Undervejs vil dagens input, individuelle refleksioner og fælles drøftelser med afsæt i egen hverdag, give dig mulighed for at ende op med en personlig handleplan, du kan bruge så snart kurset er slut.

Personlig planlægning kan hjælpe dig langt hen ad vejen. Men vilkår og struktur i egen kommune har også stor betydning for dit politiske virke. Komponent tilbyder derfor også at skræddersy et forløb til din kommune, hvor der både er fokus på personlig planlægning og hvor de strukturelle aspekter i egen kommunes praksis sættes til debat med henblik på at organisere det politiske arbejde hensigtsmæssigt for flest muligt samt en afdækning af det fælles ansvar for hele kommunalbestyrelsen og det personlige ansvar som enkeltpolitiker.

Underviser

Underviser er Mette S. Jakobsen, der har speciale i udvikling af mennesker og organisationer. Mette er en erfaren formidler og facilitator med stærke relationskompetencer i ledelse, coaching og forandringsprocesser.

Varighed: 1 dag

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
TRS
Konsulent
Theis Rubinke Sørensen