Står du overfor udfordringen som vejleder og ønsker du at være en dygtigere og mere effektiv vejleder?

Vejlederkurset er skræddersyet til at give dig som vejleder den nødvendige indsigt og de konkrete værktøjer, der ikke blot kvalificerer dig som professionel vejleder, men også skærper din evne til at tænke helhedsorienteret. 

Kurset vil ikke kun styrke dine kompetencer til gavn for dig selv, men vil også gavne eleven og din afdeling. Ved at udvikle dine vejledningskompetencer, får du mulighed for at forbedre samarbejdet og kommunikationen i vejledningsprocessen. 

Du får derudover værktøjerne til at finjustere og optimerer praktikforløbet hos jer. 

På kurset får du 

  • værktøjer til at kunne etablere den positive dialog mellem dig og din elev. Vi fokuserer på at opbygge en stærk relation og et effektivt samarbejde gennem god kommunikation
  • indsigt i begrebet ”Generationsledelse - ledelse af unge”. Vi udforsker, hvordan vi bedst kommunikerer og forstår hinanden, når forskellige generationer mødes i et fagligt fællesskab
  • værktøjer til at vejlede eleven i at identificere og reflektere over potentielle løsninger. Formålet er at styrke dine coaching-færdigheder, så du kan fremme elevens motivation og evner til selvstændigt at finde løsninger. 

Afvikling:

Kurset er bygget op om teoretiske oplæg og processer, hvor I gennem de to dage bliver hjulpet til at få teorien overført til jeres egen praksis  

Kurset er velegnet til hjemtagelse til egen arbejdsplads. Her skræddersyr vi gerne forløbet efter jeres behov og ønsker. 

7.495 kr.
Varighed: 2 dage
Se tid og sted for det valgte forløb
Trinity Hotel og Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia

23. september 2024 kl. 9.00 - kl. 17.00
Middag
24. september 2024 kl. 9.00 - kl. 16.00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MRL
Konsulent
Mette Ranum Laustsen
HP
Koordinator
Helle Hornsyld