Komponent bliver i Aalborg, men flytter til nye moderne lokaler i Forskerparken i Aalborg Ø. Første undervisningsdag i de nye lokaler er 12. august.
Udgivet den 06-06-2024

Når studerende fra de nordjyske kommuner efter sommerferien skal i gang med Kommunomuddannelsen, eller Den Offentlige Lederuddannelse, skal de møde op et nyt sted. Komponent flytter nemlig ind i spritnye moderne undervisningslokaler i Forskningsparken i Aalborg Øst.  

Her bydes nuværende og kommende studerende velkommen i nye moderne lokaler, som bl.a. byder på:  

  • Tre undervisningslokaler, to gruppelokaler og pauseområde 
  • Adgang til fælles lounge og pauseområde  
  • God forplejning og mulighed for at købe morgenmad og frokost 
  • Nemme adgangsforhold med både bil og bus 
  • Trinfri adgang til bygningen og handicapvenlige forhold.  

Selv om lokalerne er nye, er Komponents service og imødekommenhed den samme. Det bliver nemlig fortsat Tina Olsen og Mette Ranum Laustsen, som tager imod studerende, undervisere og samarbejdspartnere i Aalborg, nu blot i moderne lokaler med bedre muligheder for forplejning.  

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Studerende på Kommunomuddannelsen og Den Offentlige Lederuddannelse skal fremover taste en ny adresse ind i GPS eller Google Maps, når de skal på uddannelse:  

Komponent 
Alfred Nobels Vej 27, stuen 
9220 Aalborg Ø 

Første undervisningsdag i de nye lokaler er 12. august. Kommende studerende har allerede modtaget info om de nye lokaler.  

Komponents nye lokaler ligger i Novi 8 i Forskerparken i Aalborg Ø. Her bidrager virksomheder, forskningsenheder og uddannelsesinstitutioner til et levende og aktivt miljø både indendørs og udendørs.  

Flytningen til de nye lokaler er samtidig en markering af, at det fortsat er vigtigt for Komponent at være repræsenteret i det nordjyske:  

- Vi glæder os til at byde vores studerende velkommen i de nye lokaler, og så glæder vi os selvfølgelig over, at Komponent fortsat er repræsenteret i det nordjyske. Vi er alle kommuners udviklingscenter, og vi har et godt samarbejde med både Aalborg Kommune og de øvrige kommuner i Nordjylland. Vi glæder os til også fremover at kunne tage imod – nu blot i mere moderne lokaler, siger Komponents Kalle Syberg Kjær.  

Komponents nye lokaler i Nordjylland
Loungeområde i Novi 8
Receptionsområde i Novi 8
Pauseområde i Novi 8

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

TOL
Studievejleder - DOL
Tina Olsen
HK
Studievejleder i Midt- og Nordjylland - Kommunomuddannelserne
Helle Kristensen
MRL
Konsulent
Mette Ranum Laustsen