Arbejder du med projekter, kender du helt sikkert begrebet interessentanalyse. Men hvad er det nu lige med de interessenter, og hvordan er det nu, at du skaber dig et overblik over dem og deres indvirkning på dit projekt? Vores chefkonsulent Lasse Karlberg giver dig svaret her.
Udgivet den 05-01-2021

Når hverdagen ruller og boldene flyver om ørene på dig, er en grundig interessentanalyse måske ikke det, der står øverst på din to do-liste. Alligevel er den tid, du skal bruge for at identificere og kategorisere de vigtigste interessenter i dit projekt, højest sandsynlig givet virkelig godt ud.

Interessentanalysen hjælper dig til at finde frem til de interessenter, der kan hjælpe dit projekt på vej, dem der vil modarbejde det og alle dem midt imellem, som du heller ikke må glemme. Dermed gør analysen dig skarp på, hvilken rolle de forskellige interessenter spiller for din succes og på, hvordan du skal involvere og kommunikere undervejs.

I den nedenstående video kan du se vores chefkonsulent Lasse Karlberg fortælle om, hvordan du arbejder med interessentanalyse. Videoen er et klip fra webinaret om projektkoordinatorens tre vigtigste redskaber

Læs mere Læs mindre
 
Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Accepter marketing-cookies