Vil du være en del af netværket for opkrævning? Vi mødes to gange om året og får ny viden og inspiration. Mellem vores møder videndeler vi alt fra lovgivning og domme til erfaringer og spørgsmål.

Netværket startede for seks år siden, hvor kursister på kurset kommunal opkrævning (link) udtrykte ønske om et netværk. Det viste sig at være en god ide. Næsten alle landets kommuner er en del af netværket i dag og der kommer stadig nye til!

Det koster 5.195 kr. ekskl. moms at være med i netværket. For dette får du:

  • To årlige netværksmøder, hvor hver kommune kan sende to deltagere pr. møde. Kommunen sammensætter selv holdet fra gang til gang. For at styrke netværkstanken anbefaler vi dog, at mindst en af de deltagerne er med på alle møderne. Det er muligt at tilmelde ekstra deltagere for 1.250 kr. ekskl. moms pr. person til møderne, når kommunen i forvejen er medlem af netværket.
  • Adgang til platformen ”mitkomponent”, hvor du kan tilgå materiale og stille spørgsmål ud i netværket
  • Sparring fra KL og Komponent

Kontingentet opkræves halvårligt i marts og september og medlemskab tegnes for et år ad gangen.

En person fra kommunen skal stå som kontaktperson for medlemskabet. Ved tilmelding er det kontaktpersonens kontaktoplysninger der skal oplyses. 

Varighed: Fra 01. januar til 31 december
Se hvad prisen inkluderer

Medlemskabet koster 5.195 kr. ekskl. moms for 2 årlige netværksmøder, hvor hver kommune kan sende 2 deltagere pr. møde. Kommunen sammensætter selv holdet fra gang til gang. For at styrke netværkstanken anbefaler vi dog, at mindst 1 af de deltagerne er med på alle møderne. Det er muligt at tilmelde ekstra deltagere for 1.250 kr. ekskl. moms pr. person til møderne, når kommunen i forvejen er medlem af netværket.

Er du i målgruppen?

 

Et faciliteret netværk for medarbejdere og ledere der arbejder med kommunal opkrævning og inddrivelse.

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
landskab
Chefkonsulent
Sigga Birkvad