KL og Komponent har fortsat åbent for medlemskab af ”Netværk for opkrævning og inddrivelse”

Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på de 9 netværksmøder vi allerede har holdt. Det vidner om at der ude i kommunerne er et stort behov for et videnforum indenfor opkrævning og inddrivelse.

Kontingentet opkræves halvårligt i marts og september og medlemskab tegnes for et år ad gangen.

Medlemskabet koster årligt 4.995 kr. ekskl. moms for 2 årlige netværksmøder, hvor hver kommune kan sende 2 deltagere pr. møde. Kommunen sammensætter selv holdet fra gang til gang. For at styrke netværkstanken anbefaler vi dog, at mindst 1 af de deltagerne er med på alle møderne. Det er muligt at tilmelde ekstra deltagere for 1.250 kr. ekskl. moms pr. person til møderne, når kommunen i forvejen er medlem af netværket.

En person fra kommunen skal stå som kontaktperson for medlemskabet. Ved tilmelding er det kontakpersonens kontaktoplysninger der skal oplyses. 

Varighed: Fra 01. januar til 31 december
Se hvad prisen inkluderer

Medlemskabet koster 4.995 kr. ekskl. moms for 2 årlige netværksmøder, hvor hver kommune kan sende 2 deltagere pr. møde. Kommunen sammensætter selv holdet fra gang til gang. For at styrke netværkstanken anbefaler vi dog, at mindst 1 af de deltagerne er med på alle møderne. Det er muligt at tilmelde ekstra deltagere for 1.250 kr. ekskl. moms pr. person til møderne, når kommunen i forvejen er medlem af netværket.

Er du i målgruppen?

 

Et faciliteret netværk for medarbejdere og ledere der arbejder med kommunal opkrævning og inddrivelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Hanne Lykke
Chefkonsulent
Hanne Lykke