Det skal være nemt at synliggøre dine nye kompetencer. Hos Komponent får du et digitalt kursusbevis, når du har gennemført et forløb, og det er både sikkert, nemt og et plus for din faglige profil.

Når du deltager på et forløb hos Komponent, får du ikke længere papir på dine nye kompetencer. Vi har digitaliseret kursusbeviserne, så det bliver nemmere for dig at dele og synliggøre, at du har lært noget nyt.

Når du har færdiggjort et forløb, vil du fremover modtage dit kursusbevis gennem Diplomasafe. Det betyder, at dit bevis opbevares sikkert og digitalt, så du altid har adgang til det. Med delingsfunktionen bliver det også nemmere at synliggøre dine nye kompetencer og styrke din faglige profil på f.eks. LinkedIn eller i forbindelse med en jobansøgning. 

Gå til Diplomasafe >>

Sikkert gemt, så du altid kan finde dem

Dit digitale bevis opbevares online på en portal, kun du har adgang til. Du logger ind med en SoMe-profil eller en selvvalgt mail og adgangskode, så dine kursusbeviser også er tilgængelige, hvis du får nyt arbejde og ny mailadresse. Og hvis du deltager på flere kurser hos Komponent eller hos andre udbydere, der anvender Diplomasafe, ligger alle dine beviser samlet et sted.

Du kan selv bestemme, hvor og hvordan du vil dele dit bevis, og du har derfor fuld kontrol over din egen data i overensstemmelse med reglerne om databeskyttelse. 

Også en fordel for din arbejdsplads

Dit digitale bevis er også et plus for din organisation. Når du synliggør dine nye kompetencer, hjælper du din organisation med at signalere, at I har fokus på faglig udvikling og medarbejdertrivsel. Det er stærke kort, når organisationen skal rekruttere nye kvalificerede medarbejdere.

Først kurser, så uddannelser

Hvis du er studerende på Kommunomuddannelsen, Sundhedskommunomuddannelsen eller Den Offentlige Lederuddannelse, som alle består af flere moduler og et samlet uddannelsesbevis, vil du efter planen modtage digitale beviser fra midten af 2022

Har du brug for hjælp? 

Det er nemt at oprette din profil og tilgå dit bevis i Diplomasafe. Hvis du alligevel oplever problemer med systemet, kan du kontakte Diplomasafes support her