Opdag din kommunes digitale potentiale – Kortlæg dine medarbejderes kompetencer med Det Digitale Kompetencehjul

Den digitale revolution er i fuld gang, og kommunerne er midt i en omfattende digitalisering, der forandrer arbejdsgangene og den kommunale opgaveløsning. Stadig flere medarbejdere arbejder i en digital verden, og det er derfor afgørende, at de har de nødvendige digitale kompetencer til at håndtere og udvikle de digitale løsninger.
 

Vil du have kortlagt dine medarbejderes digitale kompetencer?

I samarbejde med KL og Center for Digital Dannelse har Komponent udviklet et spændende og innovativt værktøj til at kortlægge medarbejdernes digitale kompetencer - Det Digitale Kompetencehjul.

På baggrund af en række spørgsmål kortlægger kompetencehjulet medarbejdernes digitale kompetencer på fire overordnede dimensioner og 12 underdimensioner.

Dimensionerne dækker alt fra teknologisk viden og forståelse til digitale færdigheder i relation til medarbejdernes opgaver og funktioner.

I samarbejde med Komponent kan kompetencehjulet tilpasses specifikt til den enkelte kommune og er på denne måde en anvendelsesorienteret og innovativ måde til at kortlægge medarbejdernes digitale kompetencer.

Ved brug af værktøjet i din kommune kan I udvikle målrettede planer for at styrke den digitale arbejdsstyrke i kommunen og dermed være bedre rustet til at håndtere de muligheder og udfordringer digitale løsninger skaber i fremtiden.

Læs mere Læs mindre

Kompetencehjulet

Læs mere Læs mindre
Kompetencehjul
Eksempel på et resultat af en kortlægning med Kompetencehjulet

Kontakt os

Har du lyst til at blive klogere på Det Digitale Kompetencehjul og dets muligheder, så er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Mia Nyborg Jørgensen, Komponent

MINJ
Specialkonsulent
Mia Nyborg Jørgensen