Deltage i det årlige træf! Brug et par dage sammen med borgmester- og direktionssekretærerne fra hele landet, få ny og aktuel viden, inspiration og værktøjer med hjem til det daglige arbejde og få lejlighed til viden- og erfaringsudveksling.

Som borgmester- og direktionssekretær i en dansk kommune spiller du en helt central rolle i at udvikle, forny og ændre måden, vi tænker, taler om- og udfører forvaltning og myndighed på. ​

Sammen med kollegaer fra hele landet og et hold af spændende oplægsholdere, får du nu en sjælden mulighed for at udvikle din rolle og det samspil, du har med dine mange centrale samarbejdspartnere. ​

Vi sætter spot på de mange balancer, og det krydspres du oplever i hverdagen fx i samspillet med politikere og direktørniveauet. Undervejs bliver du klædt på med viden og rum til drøftelse og refleksion. Målet er at styrke dig som navigatør i eget arbejdsliv og finde nye løsninger på de udfordringer, der fylder (for) meget for dig i din hverdag. ​

Kom med på 2 forrygende dage, hvor fokus er på dig og din særlige rolle. Som bonus får du en særlig personlig assistent med dig hjem, som vi tror, du vil få rigtig stor glæde af i fremtiden.​

6.995 kr.
Sted og startdato
Middelfart: 7. november 2023
Varighed: 2 dage
Se tid og sted for det valgte forløb
Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart
7. november kl. 12.00 - 8. november 2023 kl. 12.30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning, samt overnatning i enkeltværelse. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på prisen. Hvis I tilmelder jer 3 deltagere fra samme kommune, så opnår I 10 % rabat på prisen!

Er du i målgruppen?

Kurset henvender sig til borgmester- og direktionssekretærer.

Program

Blød ankomst
Vi lander sammen og nyder en lækker frokost sammen.
Velkommen
Program og tid til at møde hinanden.
V/ Chefkonsulent Anne Mette Holme Bertelsen, Komponent
Samspil mellem politikere og forvaltning
V/ Specialkonsulent Mie Louise Kragh Thorup, KL
Samspil med direktørniveauet
Potentialer og faldgruber i samspillet
Kommunaldirektør Anne Velling Christiansen, Mariagerfjord Kommune
Samspilsmonopolet
Det kyndige monopol drøfter og giver gode råd til hvordan borgmester- og direktionssekretæren navigerer smidigt og hensigtsmæssigt i de dillemmaer og udfordringer som fylder i dagligdagen.

Dagens monopol består af Mie Louise Kragh Thorup PhD og Specialkonsulent, Kommunaldirektør Anne Velling Christiansen og en erfaren Borgmester og eller Direktionssekretær.
Pause og luft
Brug ChatGPT og andre bots som din personlige assistent i en travl hverdag
ChatGPT og andre bots er trænede i at forstå og producere menneskelignende svar på spørgsmål og forespørgsler. Spar tid og ressourcer når du skriver mails. Besvarer spørgsmål, brainstormer og genererer rapporter og udfører automatiserede opgaver, så du kan fokusere på mere komplekse opgaver. Det handler om at eksperimentere med ChatGPT og udforske dets mange muligheder og kende begrænsningerne.
V Chefkonsulent Martin Nielsen, Komponent
Egen tid
Middag og hygge
Gomorgen yoga
For dem der har lyst til at starte dagen op med en blid gang yoga, og lande i kroppen inden vi sætter hovedet på arbejde.
Morgenmad
Hold balancen og bliv pilot i egent arbejdsliv
I denne skræddersyede workshop dykker vi ned i den særlige rolle som sekretær for den kommunale topledelse.
Vi udforsker sammen de unikke udfordringer, krydspres og strategiske greb, der definerer vejen til at lykkes i rollen. Og vi stiller skarpt på de ændringer, du selv kan foretage dig.
V Chefkonsulent Louise Angelo, Komponent
Pause
Netværk og afrunding
Frokost og afrejse

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Billede af AMHB
Chefkonsulent
Anne Mette Holme Bertelsen