Det årlige træf

Brug et par dage sammen med borgmester- og direktionssekretærerne fra hele landet, få ny og aktuel viden, inspiration og værktøjer med hjem til det daglige arbejde og få lejlighed til viden- og erfaringsudveksling.

Fremtidens borgmester- og direktionssekretær er ikke en rolle eller en unik arbejdsfunktion, som du skal mestre om fem år – det er en åben invitation til at samskabe nye måder til at udvikle, forny og ændre måden, vi tænker, taler om og udfører forvaltning og myndighed på. Nogle gange kan det næste føles som om at man skal opfinde jobbet på ny – Corona eller ej.

Som en aktiv medspiller i samspillet med borgmester, kommunaldirektøren og kollegaer handler det om at have styr på de klassiske dyder og kvalifikationer. Dem skal der være styr på. Men fremtidens borgmester- og direktionssekretær skal kunne mere, og derfor skal hun også mestre kompetencer, som f.eks. handler om samarbejde på tværs mellem bygninger, fagligheder, funktioner og kulturer.

Kom med på 2 dage, hvor fokus er på ’det nye job’, og hvor borgmester- og direktionssekretærens opgaver, roller og funktioner er i centrum – opgaver som også skifter med hastige skridt i disse år. Nye måder at organisere sig på i kommuner og regioner, nye relationer til borgerne og virksomheder, nye digitale muligheder og nye arbejdsmetoder udfordrer de mere traditionelle sekretæropgaver, og borgmester- og direktionssekretærerne kan også involvere sig i helt nye udfordringer og ansvarsområder.

Læs programmet som ligger under Filer i PDF format

Varighed: 2 dage
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning, samt overnatning i enkeltværelse. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.

Er du i målgruppen?

Kurset henvender sig til borgmester- og direktionssekretærer.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard