Lær de grundlæggende teknikker bag skriftlig kommunikation.

På kurset lærer du at skrive en velskrevet og letforståelig tekst, der får budskabet tydeligt frem. Du lærer at tilpasse en tekst i forhold til målgruppe og medie/kommunikationskanal. 

På kurset lærer du om:
-  Sammenhængen mellem målgruppe og medie
-  Sammenhængen mellem målgruppe og tekst
-  Sammenhængen mellem målgruppe og sprogbrug

Kursets formål er at gøre din skriftlige kommunikation letforståelig og tydelig – både når du skriver til borgere og samarbejdspartnere, og når du skriver til kolleger og andre afdelinger i kommunen. 

Hvad får du med hjem fra kurset?
Når du har deltaget på kurset, er du blevet bevidst om stærke og svage elementer i din skriftlige kommunikation. Du ved, hvordan du opbygger en velfungerende tekst, hvor budskabet fremgår tydeligt. Du får en række værktøjer, som du nemt kan omsætte i dit daglige kommunale arbejde, sådan at din skriftlige kommunikation bliver endnu bedre, og dine budskaber står endnu tydeligere frem.

Se hvad prisen inkluderer

Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads

Er du i målgruppen?

Kurset henvender sig til ansatte i den kommunale forvaltning – både administrative medarbejdere, sagsbehandlere og akademikere. Fælles for kursets målgruppe er, at I er medarbejdere, hvor skriftlig kommunikation er en vigtig og integreret del af jeres daglige arbejde, og I har alle et ønske om at blive bedre til skriftlig kommunikation.

Kan kun rekvireres hjem til kommunen

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard