Vær med, når kommunale og regionale ledere samt ledelsesinteresserede mødes til en endags masterclass med de nyeste indsigter og spændende øvelser om ledelse af unge medarbejdere.

De unge generationer gør i øjeblikket deres indtog på arbejdsmarkedet og det kan tydeligt mærkes. De har andre prioriteter og forventninger til arbejdslivet end tidligere generationer. Men hvad betyder det for ledelsen? Hvad er de unge drevet af og hvad kan man som leder gøre, for at omfavne fremtidens generationer på arbejdspladsen og udfolde deres potentiale? 

Det og meget mere kan du blive klogere på, sammen med Komponents team af unge-nørder, når vi i foråret afholder Masterclass: ledelse af fremtidens generationer. 

På Komponents Masterclass i ledelse af fremtidens generationer bliver du klogere på de unge generationer. Vi dykker ned i hvilke politiske, systemiske, samfundsmæssige og generationelle tendenser der har formet de yngre generationer og hvordan dette afspejler sig i deres tilgang til og forståelse af arbejdslivet og arbejdspladsen. Samtidig ser vi på hvilke tendenser der tegner fremtidens arbejdsmarked og hvordan fremtidens medarbejdere passer ind på fremtidens arbejdspladser. 

Varighed: 1 dag
Er du i målgruppen?

Målgruppen er ledere, HR- og udviklingskonsulenter og andre ledelsesinteresserede i kommuner og regioner.

Bliv klogere på de nye generation af medarbejdere

Du bliver præsenteret for konkrete og virkelighedsnære ledelsesgreb og -indsigter, formet af unge medarbejdere og ledere fra danske kommuner og regioner. Fokus er på hvordan du som leder kan skabe et motiverende arbejdsmiljø, som unge medarbejdere trives i – samtidigt med at du har fokus på kerneopgaven og samspillet med de resterende medarbejdere.

Masterclassen vil også fokusere på tiltrækning og tilknytning af unge medarbejdere, og vi vil dele indsigter og best practice erfaringer om hvordan man som leder og organisation kan skabe en attraktiv arbejdsplads for unge medarbejdere, som både kan øge motivationen og lyst til at blive,  samt muligheden for at tiltrække dygtige medarbejdere.  

Masterclassen er designet med fokus på dit læringsudbytte og vil bestå af flere små oplæg, øvelser og sessioner, som præsenterer dig for nye perspektiver og indsigter om unge, og som derigennem giver dig en platform til at udfolde styrket ledelse af unge på din arbejdsplads.

oplæg

Dit udbytte som deltager 

  • Den nyeste viden om ledelse af unge medarbejdere i kommunal og regional kontekst.

  • Inspiration til konkrete ledelsesgreb, du kan gøre brug af i hverdagen.  

  • Indsigt i, hvad der motiverer unge medarbejdere og læring fra generationsforskningen 

  • Indblik i de bevægelser vi ser i arbejdslivet netop nu og hvordan fremtidens arbejdsmarkedet tegner sig 

  • Viden om tiltrækning og tilknytning af kommunale medarbejdere og hvad der gør kommunale arbejdspladser attraktive for unge.

Mød dine undervisere

Markus Viuf

Markus Viuf

Markus er konsulent i Komponent og er optaget af hvordan vi gennem ledelse og nysgerrighed kan tackle fremtidens kommunale udfordringer. Markus har de seneste år arbejdet med generationsledelse, rekruttering og fastholdelse i en kommunal kontekst og særligt dykket ned i hvordan fremtidens arbejdsmarkedet tegner sig og hvilke krav det stiller til ledere og medarbejdere.

Markus har erfaring med at dele indsigter og inspirere gennem levende og autentisk formidling i oplæg, workshops og artikler.

Læs mere Læs mindre
Mia Nyborg Jørgensen

Mia Nyborg Jørensen

Mia er specialkonsulent hos Komponent og en ægte unge-nørd. Hun arbejder med ledelse, rekruttering og motivation og har de seneste år arbejdet intensivt med generationsforskning fra både ind- og udland samt afholdt en lang række oplæg og workshops om ledelse af unge.  

Mia foretog i 2022 analysen bag Væksthus for Ledelses publikation om ledelse af unge, som du kan læse herI 2023 søsatte hun et partnerskab for kommuner, der skal være med til at skabe fremtidens attraktive arbejdspladser. Derudover brænder hun for at oversætte forskning til det konkrete og vedkommende i kommuner og regioner og skubbe lidt til 'plejer'.

Læs mere Læs mindre
 

Det siger andre

”Mia var en fængende oplægsholder, som formåede at fange lederne med interessante pointer – både fra forskning og konkrete eksempler fra den kommunale hverdag. Arrangementerne gav os både viden og konkrete værktøjer til at arbejde videre med temaet, bl.a. på vores halvårlige lederseminar og lokalt ude på arbejdspladserne, hvor materialet fra Komponent har været meget efterspurgt”

Nanna Max Andersen
Strategisk konsulent i Fredensborg Kommune. 

Afholdelse af masterclass

Hvis det i stedet giver mening for din organisation, at masterclassen afholdes lokalt hos jer - evt. i samarbejde med nabokommuner - kommer vi gerne på besøg.


Udfyld blanketten her, hvis I er interesseret i en rekvireret masterclass. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MINJ
Specialkonsulent
Mia Nyborg Jørgensen
MAVI
Konsulent
Markus Holm Viuf
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen