Hvordan i alverden leder man de unge? Hvordan ser det kommunale og regionale arbejdsmarked ud i dag – og de kommende år? Og hvordan går de yngre og kommende generationer overhovedet til arbejdslivet?

Vær med, når kommunale og regionale ledere samt ledelsesinteresserede mødes til en dag med de nyeste indsigter og spændende øvelser om ledelse af unge medarbejdere.

Vi dykker ned i, hvordan unges kontekst former deres måde at gå på arbejde, og hvordan du som leder kan skabe et motiverende arbejdsmiljø, som unge medarbejdere tiltrækkes af og trives i – samtidigt med du har fokus på kerneopgaven og de resterende medarbejdere.  

Herunder griber vi blandt andet fat i temaer som rekruttering, onboarding, feedback og kompetenceudvikling – og arbejder os ind i fremtidens take på fastholdelse og tilknytning af medarbejdere.  

Temadagen er designet med fokus på dit læringsudbytte og vil bestå af flere små oplæg og øvelser.  

Dit udbytte som deltager 

  • Den nyeste viden om ledelse af unge medarbejdere i kommunal og regional kontekst.  

  • Inspiration til konkrete ledelsesgreb, du kan gøre brug af i hverdagen.  

  • Indsigt i, hvad der motiverer unge medarbejdere og læring fra generationsforskningen omkring særligt generation Y og Z – samt hvilke bevægelser og tendenser, vi ser i arbejdslivet netop nu. 

Om underviseren  

På temadagen møder du Mia Nyborg Jørgensen.

  • Mia er konsulent ved Komponent og en ægte unge-nørd. Hun arbejder med ledelse, rekruttering og motivation og har de seneste år arbejdet intensivt med generationsforskning fra både ind- og udland samt afholdt en lang række oplæg og workshops om ledelse af unge.  

  • Hun har sidste år foretaget analysen bag Væksthus for Ledelses publikation om ledelse af unge, som du kan læse her og har netop søsat et nyt bog-projekt om emnet. Hun brænder for at oversætte forskningens pointer til det konkrete og vedkommende i kommuner og regioner og skubbe lidt til 'plejer'. 

  • Sagt om underviseren: ”Mia var en fængende oplægsholder, som formåede at fange lederne med interessante pointer – både fra forskning og konkrete eksempler fra den kommunale hverdag. Arrangementerne gav os både viden og konkrete værktøjer til at arbejde videre med temaet, bl.a. på vores halvårlige lederseminar og lokalt ude på arbejdspladserne, hvor materialet fra Komponent har været meget efterspurgt” - Nanna Max Andersen, strategisk konsulent i Fredensborg Kommune. 

Afholder I en tilsvarende temadag i Jylland?

Ja ... Hvis der er tilstrækkelig interesse for det, afholder vi en tilsvarende temadag i Komponents lokaler i Aarhus.
Hvis du er interesseret i at deltage i Jylland, så send en mail til Dorthe Bidstrup Jensen, E: dbj@komponent.dk.
Så vil vi kontakte dig, når der er kommet nok tilkendegivelser. 

Afholdelse af temadagen i din organisation

Hvis det i stedet giver mening for din organisation, at temadagen afholdes lokalt hos jer - evt. i samarbejde med nabokommuner - kommer Mia gerne på besøg.
Udfyld blanketten her, hvis I er interesseret i en rekvireret temadag. 

Varighed: 1 dag
Er du i målgruppen?

Målgruppen er ledere, HR- og udviklingskonsulenter og andre ledelsesinteresserede i kommuner og regioner.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MINJ
Specialkonsulent
Mia Nyborg Jørgensen
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen