Har I fået ny borgmester eller kommunaldirektør? Skab et fælles ståsted om det fremtidige samarbejde med et seminar for borgmester og kommunaldirektør.

Samarbejdet mellem borgmester og kommunaldirektør er essentielt for at kunne sætte retning for kommunen – både internt og eksternt. På dette seminar vil I få mulighed for at kickstarte samarbejdet og få taget nogle af de vigtigste drøftelser tidligt i samarbejdet.

I løbet af seminaret vil I blive præsenteret for nye tendenser og vilkår i det kommunale landskab, den formelle spillebane kridtes op, og gråzonerne i samarbejdet drøftes og debatteres. Der vil være god tid til faciliterende dialoger om jeres fremtidige samarbejde, ligesom der både via oplæg udefra samt dialog med de øvrige deltagere vil være plads til ”forstyrrelser” og udfordring af jeres egen forforståelse.

Seminaret vil ligeledes give mulighed for at have drøftelser af, hvordan I og den øvrige politiske og administrative ledelse vil sætte retning for kommunen i den kommende valgperiode både internt og i de mange formelle og uformelle samarbejdsrelationer uden for kommunegrænsen.

I vil som makkerpar få:

  • Rig mulighed for i faciliterede rammer at drøfte jeres både funktionelle og personlige samarbejde i den kommende valgperiode – og hvordan I vil håndtere konflikter undervejs
  • Inspiration og input fra andre kommuner og makkerpar
  • Indsigt i nye tendenser og vilkår i det politiske lederskab
  • Rum til en faciliteret dialog om kommunens politiske og topledelsesmæssige retning de næste fire år

Der vil være rig mulighed for netværk og erfaringsudveksling med makkerpar fra andre kommuner undervejs.

Undervisere/oplægsholdere

En konsulent fra Komponent samt en af to tidligere kommunaldirektører, hhv. Hugo Pedersen (tidligere kommunaldirektør i Hørsholm) eller Jette Runchel (tidligere kommunaldirektør i Albertslund).

Varighed: 2 dage
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning og overnatning i enkeltværelse. Prisen er pr. person. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.

Er du i målgruppen?

Borgmester og kommunaldirektør.

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

Lene Sloth Jørgensen
Koordinator
Lene Sloth Jørgensen
TRS
Konsulent
Theis Rubinke Sørensen