Et kursus for dig som gerne vil forstå landinspektørens dispositioner og ikke mindst bekendtgørelsen om lov om udstykning og anden registrering i matriklen. STADIG FÅ LEDIGE PLADSER PÅ KURSET.

Et kursus, hvor du kommer omkring hvordan landinspektøren typisk arbejder, og de mere grundlæggende ting omkring udstykningsloven og dens begreber – udstykning, arealoverførsel osv.

Endvidere gennemgås de dokumenter, som landinspektøren typisk sender med udstykningskontrolskemaet til kommunen, ligesom udstykningskontrolskemaet behandles.

Underviser

Lektor Finn Kjær Christensen, Aalborg Universitet

Lektor, landinspektør, ph.d., ba.jur. med erfaring både fra kommune og praksis samt forsknings- og undervisningserfaring indenfor vejlovene, vejret, udstykningsloven og planloven.

Herudover:
- Medlem af Den Danske Landinspektørforenings Responsumudvalg
- Medkommentator på Karnovs noter til vejloven og privatvejlsoven
- Engageret i efteruddannelsesaktiviteter hos DDL, Komponent og VEJ-EU

Varighed: 1 dag
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Hanne Lykke
Chefkonsulent
Hanne Lykke