Så er vi klar med årsmødeprogrammet for 2024 - skræddersyet til dig, der brænder for pladsanvisningsområdet, som administrativ medarbejder.

Komponents årsmøde er en unik mulighed for dig. Det er det eneste kursus af sin art, hvor fokus er skarpt rettet mod administrative medarbejdere på pladsanviserområdet. Her er du i centrum for opdateret viden og essentielle færdigheder på dit fagområde, sammen med kollegaer fra hele landet. 

Vi tilbyder dig en eksklusiv platform, hvor vi sammen dykker ned i den nyeste viden inden for det juridiske, teknologiske og relationelle felt, alt sammen skræddersyet til at styrke dig i din daglige arbejdspraksis. 

Undervejs i årsmødet får du opdateret din viden, blandt andet med fokus på det juridiske område. Du får også styrket dit faglige netværk og trænet helt konkrete færdigheder, herunder mestring af ChatGPT og mødet med de markante borgere. 

Vi starter med en blød landing, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, før vi sætter gang i to dage fyldt med dybdegående viden, refleksion, netværk, praktiske øvelser og inspirerende diskussioner. Alt sammen designet til at styrke din håndtering af de udfordringer, du møder i din hverdag som administrativ medarbejder på pladsanviserområdet. 

Deltagelse i årsmødet er ikke bare en investering i dig selv, det er også en investering i din organisation. Efter endt deltagelse står du stærkere i dit arbejdet med komplekse sager og udfordringer, og vil derfor også kunne tilbyde endnu bedre rådgivning, løsninger og service. 

På årsmødet får du: 

  • Opdateret viden og essentielle færdigheder inden for pladsanvisningsområdet. 
  • Mulighed for at styrke det faglige netværk og træne konkrete færdigheder som ChatGPT-mestring og konflikthåndtering. 
  • Dybdegående indsigt gennem refleksion, praktiske øvelser og inspirerende diskussioner. 
  • En investering i din egen faglige udvikling og mulighed for at håndtere hverdagens udfordringer med større selvsikkerhed og kompetence. 

Din organisations udbytte: 

  • Styrket medarbejderkompetencer og øget kapacitet til at håndtere komplekse sager og udfordringer. 
  • Forbedret kvalitet i rådgivning, løsninger og service over for borgere og samarbejdspartnere. 
  • Mulighed for at fremme samarbejde og produktivitet gennem tværkommunalt fagligt fællesskab. 
  • Opkvalificerede medarbejdere, der kan bidrage til kontinuerlig forbedring og innovation på pladsanvisningsområdet. 
6.975 kr.
Sted og startdato
Middelfart: 2. september 2024
Varighed: 2 dage
Se tid og sted for det valgte forløb
Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart
2. september kl. 9.30 - 3. september 2024 kl. 15.15
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning samt overnatning i enkeltværelse med eget bad og toilet. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingsen er bindende efter fristens udløb.

Er du i målgruppen?

Administrative medarbejdere på pladsanviserområdet. 

Bente Ludvigsen, pladsanvisningen i Odsherred Kommune

Årsmødet for Pladsanvisning er et tilbagevendende internat, som jeg ser meget frem til at deltage i. Det er ”3-i-1” med en god kombination af faglig udvikling, personlig udvikling samt netværk og sparring med kolleger fra andre kommuner.

I modsætning til mange andre faggrupper i kommunerne, er pladsanvisningen ofte en forholdsvis lille enhed med få medarbejdere. Derfor har det stor værdi at få opbygget et netværk og have tid til sparring og drøftelser med kolleger fra andre kommuner med samme typer opgaver.

 

Bente Ludvigsen
Administrativ sagsbehandler i pladsanvisningen
Odsherred Kommune

Program

Ankomst og morgenmad
Blød landing med tid til en lækker morgenmad inden vi går i gang med dagens program
Velkomst og fælles landing
Vi starter årsmødet med en varm velkomst og en fælles kickstart af et par spændende dage præget af ny viden, nye forbindelse, refleksion og læring. Alt sammen i tæt kobling til jeres egen praksis.
Ved kursusleder Anne Mette Holme Bertelsen, Komponent
Pause
Juridisk update med fokus på bl.a praksisændringer, ny lovgivning og gode interne processer
I bliver opdateret på de seneste praksisændringer og lovgivningsmæssige fortolkninger, der påvirker arbejdet på pladsanviserområdet. Vi ser på konkrete eksempler og gode praksisser, som kan hjælpe jer med at styrke jeres juridiske forståelse og interne processer. Vi opfordrer jer samtidig til at indsende juridiske temaer og spørgsmål (deadline d. 15. juni), som I gerne vil have afklaring på - så vi kan sørge for, at I kommer godt omkring centrale juridiske aspekter af jeres arbejde og bliver rustet jer til fremtidige udfordringer.
Cand. jur. Anita Klindt, Klindt Consult
Frokost
ChatGPT- Hackathon
På vores årsmøde i 2023 fik deltagerne en hurtig indføring i, hvordan man bruger ChatGPT. I år går vi skridtet videre og holder en sjov "ChatGPT-Hackathon. Her vil I, i mindre grupper, arbejde sammen om at løse konkrete udfordringer, som I støder på i jeres dagligdag – og få hjælp af ChatGPT.

I løbet af hackathon'en får I mulighed for at eksperimentere med kunstige intelligens og finde kreative løsninger sammen med jeres kolleger. Når I er færdige præsenterer vi de resultater, I hver især har opnået.

Komponents Hackaton er sjov mulighed for at dele jeres idéer, lære fra hinanden og det kræver ingen forudgående erfaring med ChatGPT – det lærer vi undervejs. Vi ser frem til at se, hvad I kan opnå og hvordan I kan forbedre jeres daglige arbejdsgange ved hjælp af ChatGPT.

Konsulent Theis Rubinke Sørensen, Komponent
Pause
I har nu mulighed for at tjekker ind på værelserne og slappe af inden vi mødes til en lækker middag.
Middag
Vi serverer en lækker to-retters menú i restauranten med et glas vin/øl/vand til. Efter middagen vil der være mulighed for at runde dagen af sammen i mere afslappede omgivelser med en kop kaffe og lidt sødt til . Trænger man mere til en gåtur, ro på eget værelse eller noget helt tredje, så er det også en mulighed.
Morgenmad
Netværk & Sparring
Vi indleder dag to med en session, hvor I udnytter, at I er samlet med kollegaer fra hele landet, som I kan dele og diskutere konkrete udfordringer og succeser med – og derigennem løfte jeres faglige niveau. Vi skaber sammen et inspirerende rum, hvor I får mulighed for at lære af hinandens viden og erfaringer og sammen bidrage til et værdifuldt udvekslingsforum.
Pause
Bedre tværgående samarbejde med relationel kapacitet
Pak skyklapperne væk. Løft blikket. Skab samarbejdsrum. Rammesæt et øget kendskab til hinanden og lyt. Det er nogle af komponenterne til mere kvalitet og effekt i opgaveløsningen med bedre samarbejde.
Men hvordan skaber vi i praksis de bedste rammer for tværgående samarbejde, når den kommunale hverdag også byder på økonomiske barrierer, forskellige fagligheder og modarbejdende incitamentsstrukturer? Kom og få viden om og inspiration til at lykkes bedre med tværgående samarbejde.

Rasmus Rossel er en kapacitet inden for tværgående samarbejde og har som chefkonsulent beskæftiget sig med tværgående ledelse og samarbejde på alle kommunale ledelsesniveauer og på alle kommunale velfærdsområder.
Rasmus har solid konsulenterfaring og erfaring som medarbejder, leder, administrerende direktør, coach og mentor.
Frokost
Markante borgere! - hvordan får vi større ro og sikkerhed i mødet med borgerne?
Hvorfor oplever vi stadig flere konflikter i det offentlige? Hvem er de markante borgere, der møder os med høje forventninger, store krav og stærke følelser? Og hvordan kan vi møde dem, så vi nedtrapper konflikter, taler med hinanden i en ordentlig tone og får et konstruktivt og løsningsorienteret samarbejde? Så vi bevarer borgernes tillid. Hans Mogensen deler viden og værktøjer, som kan give os større ro og sikkerhed i mødet med borgerne.

Oplæg ved Hans Mogensen, kommunikationschef i Silkeborg Kommune og forfatter til den anmelderroste bog Markante borgere - viden og værktøjer til færre frustrationer
Farvel og på gensyn til næste år
Kursusleder
Chefkonsulent Anne Mette Holme Bertelsen, Komponent

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Billede af AMHB
Chefkonsulent
Anne Mette Holme Bertelsen