Lokalt forløb: Vi anvender hackernes værktøjskasse så I udvikler kompetencer til at håndtere centrale risici og trusler. Vi bringer din kompetenceudvikling tæt på jeres faglige praksis.

Indhold

Dette kursus er designet til kommunale digitaliseringsmedarbejdere, der ønsker at forstå og minimere risikoen for cyberangreb samt at styrke informationssikkerheden i kommunale systemer. Kursusdeltagerne vil lære om relevante metoder og værktøjer til at beskytte kommunens digitale infrastruktur. Og vi vil sikre en tæt kobling til den kommunale praksis. 

Som deltager vil du komme til at arbejde med hackerens værktøjskasse, herunder opgaver inden for sniffing, phishing, websikkerhed, password sikkerhed, awareness for begyndere og forsøge at bryde RSA kryptering mv.:

 

Dit udbytte 

Opbygning af erfaring og kompetencer forbundet med håndtering af cybertrusler. I et test- og læringsmiljø arbejdes der med håndtering af konkrete trusler. 

 

Undervisere/Oplægsholdere

På kurset underviser chefkonsulent Jesper Hosbond Jensen (Komponent), Kristian Helmer Kjær Larsen (Aalborg Universitet) og Robert Nedergaard Nielsen (Aalborg Universitet). 

Varighed: 1 dag
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker forplejning, materialer, undervisning.

Er du i målgruppen?

Kommunale digitaliseringsmedarbejdere, der arbejder med eller har interesse i at styrke kommunens informationssikkerhed og forebygge cyberangreb. 

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

JEHO
Chefkonsulent
Jesper Hosbond Jensen
Sarah Reintoft Henriksen
Koordinator | På barsel
Sarah Reintoft Henriksen