Tilmeld dig den komplette pakke, som består af alle 6 AI-forløb. Pakken er for dig, der er medarbejder eller leder i en kommune og som ønsker at få det forkromede overblik over hvor og hvordan din arbejdsplads kan effektiviseres ved brug af kunstig intelligens.

Bliv din kommunes AI-frontløber

Kunstig intelligens er kommet for at blive. 

Vi oplever både frustrationen over og interessen i brugen af kunstig intelligens. Mulighederne er mange, men det er stadig en teknologi, som er så ny for mange, at det kan være svært at danne sig et overblik over, hvor det giver mening at bruge.

Danske kommuner har brug for medarbejdere, som har det forkromede overblik over alle mulighederne som kunstig intelligens giver. En medarbejder der kan være bindeleddet mellem kolleger og afdelinger, så I sammen kan sikre jer, at I faktisk får udnyttet det fulde potentiale ved kunstig intelligens.

 

Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms.

Deltag på alle 6 forløb og få det forkromede overblik

Vi vil gerne give dig det forkromede overblik. Det kan du få ved at gennemføre samtlige 6 forløb som vi udbyder, til dig der er medarbejder eller leder. På siden her, gør vi det nemt for dig at sammensætte dit personlige forløb.

Ved køb af samtlige 6 forløb og sparer du 10%.

Læs mere Læs mindre

Få det forkromede overblik med AI

Der er dagligt mange udfordringer, som du skal løse, når du arbejder i en kommune. Nogle af udfordringerne kan minimeres eller løses ved brug af kunstig intelligens. Med vores samlede pakke, får du viden der kan hjælpe dig, dine kolleger og borgere. 

Læs mere Læs mindre

Automatisering af administrative opgaver 

Som medarbejder i kommunen står du ofte over for en stor mængde administrative opgaver, såsom sagsbehandling, arkivering og databehandling. Ved brug af AI kan du automatisere mange opgaver og derved højne effektiviteten, skabe kortere ventetid for borgeren og minimere omkostninger. 

Læs mere Læs mindre

Datastyring og analyse

Kommuner besidder store mængder data, der kan bruges til at træffe bedre beslutninger inden for områder som byplanlægning, sundhedspleje og transport. Ved brug af AI kan du hurtigt få hjælp til at analysere store mængder data og udnytte det til at forudsige udfordringer eller til at optimere ressourcer. 

Læs mere Læs mindre

Borgerengagement og kommunikation

En god kommunikation med borgerne er vigtig for kommunale myndigheder. AI-baserede chatbots og automatiserede svarsystemer kan hjælpe med at besvare spørgsmål, levere information og forbedre borgeroplevelsen. Brugen af kunstig intelligens kan spare jer for tid, som du og dine kolleger kan bruge på andre vigtige opgaver.

Læs mere Læs mindre

Din AI-pakkeløsning

Læs mere Læs mindre

Vi har lyttet til efterspørgslen ude i kommunerne og lavet en samlet pakke bestående af alle 6 AI-forløb. Hvis du ønsker, at være din organisations AI-frontløber og kende mulighederne indenfor kunstig intelligens og brugen af det i din kommune, så tilmeld dig alle 6 forløb, og bliv rustet til fremtiden. 

AI: Train the trainer
Ansatte i kommunerne, der skal lære andre op i brugen af generativ kunstig intelligens, har en afgørende rolle i at udvikle og styrke deres kollegers kompetencer. At få træning i effektive undervisnings- og formidlingsmetoder åbner op for en bredere ...
Startdato
4. juni 2024, 23. oktober 2024
Sted
Herlev, Aarhus
Varighed
1 dag
AI: Nye opgaver - hvad ændrer sig?
Kom og mød Bent Dalager - som fortæller om mødet mellem mennesker og maskiner i det kommunale Danmark
Startdato
12. juni 2024, 26. september 2024
Sted
Online
Varighed
2 timer
AI: Gør din kommune visuel - lav billeder med Generativ AI
Brugen af kunstig intelligens til at skabe billeder kan åbne døren for nye muligheder i din kommunale hverdag
Startdato
3. september 2024, 10. september 2024
Sted
Herlev, Aarhus
Varighed
1 dag
AI: Forstå juraen
Hvordan sikrer vi, at fx ChatGPT bruges på en måde, der respekterer borgernes privatliv, og at vores brug af den ikke bryder nogen regler om beskyttelse af personlige oplysninger? Med andre ord, hvordan beskytter vi borgeres personlige oplysninger, n...
Startdato
11. september 2024
Sted
Online
Varighed
2 timer
AI: Det gode prompt
Kommunernes AI skoles populære kursus - AI: Det gode prompt. Kurset giver dig en grundlæggende forståelse for, hvad ChatGPT og andre store sprogmodeller er, og hvordan du kan udnytte ChatGPT - eller Copilot - til din fordel i dit daglige arbejde.
Startdato
18. september 2024, 25. september 2024
Sted
Herlev, Aarhus
AI: Organisation under forandring - din ledelseopgave under udvikling
I en tid med konstant forandring og udvikling i kommunerne bliver brugen af kunstig intelligens - herunder generativ kunstig intelligens - afgørende.
Startdato
24. september 2024
Sted
Aarhus
Varighed
1 dag
Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kommunernes AI-Skole

Læs mere Læs mindre

I Kommunernes AI-skole har vi udviklet forløb om kunstig intelligens til dig, der er medarbejder, leder, en del af direktionen eller politiker. Vi tager udgangspunkt i de problemstillinger, der fylder i din kommunale hverdag, så du kan få en forståelse for, hvordan du kan udnytte kunstig intelligens til din fordel.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard