Brugen af kunstig intelligens til at skabe billeder kan åbne døren for nye muligheder i din kommunale hverdag

 

Vil du lære at udnytte den seneste teknologi til at skabe imponerende billeder til din kommune? Vores kursus i Generativ billedgenerering er skræddersyet til dig, der ønsker at løfte dine kampagner og præsentationer eller dit visuelle arbejde til et nyt niveau. Her er, hvad du kan forvente:

Udforsk kreativitetens grænser:

 • Vores kursus giver dig værktøjerne til at udforske og udtrykke din kreativitet gennem Generativ AI. Du vil lære at skabe unikke billeder, der skiller sig ud og fanger opmærksomheden i enhver kommunal sammenhæng.

Effektiviser din arbejdsproces:

 • Ved at integrere Generativ AI i dine arbejdsprocesser kan du spare tid og ressourcer på at skabe visuelt indhold. Du vil lære at generere billeder hurtigt og effektivt, hvilket frigiver tid til andre vigtige opgaver.

Skræddersyede løsninger til kommunale behov:

 • Vi forstår vigtigheden af ​​at tilpasse billeder til specifikke kommunale formål. På kurset vil du lære at skræddersy dine kreationer til at understøtte kampagner, præsentationer, visualiseringer og andre kommunale initiativer med udgangspunkt i din virkelighed. Vores undervisere vil guide dig gennem trinvise instruktioner og dele værdifulde indsigt i, hvordan du bedst udnytter Generativ AI i en kommunal kontekst.

Netværk med ligesindede:

 • Kurset giver dig mulighed for at netværke med andre kommunale professionelle, der deler dine interesser og udfordringer. Sammen kan I udveksle ideer og erfaringer inden for billedgenerering med Generativ AI.

Praktisk træning og feedback:

 • Vi tror på hands-on læring, så du vil få masser af muligheder for praktisk træning under kurset, hvor du prøver kræfter med forskellige billedegenererings redskaber. Vores undervisere vil løbende give dig konstruktiv feedback og sparring, så du kan lykkes med at skabe det du sætter dig for og styrke dine kompetencer inden for billedegenerering.

Etisk brug af billedgenerering med AI

 • VI har et løbende fokus på både den etiske brug af AI på de store linjer, men også et blik for, hvad der signaleres på de billeder, der genereres og hvilke bias modellerne reproducerer.

Vi glæder os til at se dig til en dag i billedgenereringens tegn 🎨

 

2.750 kr.
Varighed: 1 dag
Se tid og sted for det valgte forløb
Komponent Herlev
3. september 2024 kl. 9:00-15:30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Er du i målgruppen?

Alle kommunale ledere og medarbejdere 

På forløbet får du

Læs mere Læs mindre

✓   En grundlæggende forståelse af, hvordan AI kan bruges til at generere og forbedre billeder i en kommunal sammenhæng, herunder muligheder og anvendelsesområder.

✓   Evnen til at identificerer specifikke behov og områder inden for den kommunale sektor, hvor AI-billedskabelse kan være gavnlig.

Læs mere Læs mindre

✓   Indsigt i hvordan du tilpasser AI-skabte billeder til specifikke kommunale formål, herunder offentlig information, markedsføring eller dokumentation. 

Læs mere Læs mindre

Dagens program

 • Hvad er AI-billedgenerering - Introduktion til billedegenereringsmodeller og -værktøjer
 • Grundlæggende forståelse - Gennemgang af hvordan billedgenerering gennem generativ AI fungerer
 • Bias - Diskussion om faldgruber og bias ved brugen af AI-billedgenerering 
 • Jura aspekter - Gennemgang af overordnede juridiske retningslinjer på området, databeskyttelse, GDPR og ophavsret
 • Prompting – Hvordan du stiller du billedegenereringsmodellen den gode opgave
 • Workshop - Gruppearbejde med billedgenerering og afprøvning
 • Opsamling og andre visuelle generativ AI værktøjer 

Mød dine undervisere

På kurset vil du møde passionerede undervisere, som brænder for den kommunale verden og for hvordan du kan gøre din kommune visuel med generativ AI.

Læs mere Læs mindre
Theis Sørensen

Theis Rubinke Sørensen
Konsulent i Komponent

Theis arbejder med den politiske og administrative ledelse. Theis anvender generativ AI til at skabe en visuel kommunikation i offentlige organisationer. Du kan møde Theis, hvis du deltager på kurset i Jylland.

Læs mere Læs mindre
Markus Viuf

Markus Viuf
Konsulent i Komponent

Markus beskæftiger sig med rekruttering og ledelse, og er drevet af at gøre kunstig intelligens forståelig, anvendelig og tilgængelig for kommunalt ansatte og ledere. Du møder Markus på kurset i Herlev

Læs mere Læs mindre
Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kommunernes AI-Skole

Læs mere Læs mindre

I Kommunernes AI-skole har vi udviklet forløb om kunstig intelligens til dig, der er medarbejder, leder, en del af direktionen eller politiker. 

Vi tager udgangspunkt i de problemstillinger, der fylder i din kommunale hverdag, så du kan få en forståelse for, hvordan du kan udnytte kunstig intelligens til din fordel.

Læs mere Læs mindre

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

TRS
Konsulent
Theis Rubinke Sørensen
MAVI
Konsulent
Markus Holm Viuf
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard
MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
THT
Chefkonsulent
Thøger Terp