AI er ikke blot en teknologi; det er en potentiel forandring af arbejdsprocesser i kommunen. Derfor er det afgørende for kommunalpolitikere at forstå, hvordan generativ AI - og AI generelt - kan forme opgaveløsningen i kommunen.

Det fremtidige kommunalpolitiske lederskab skal derfor være nysgerrigt på at forstå, hvordan AI kan anvendes til at optimere og udvikle kommunens opgaver. Hertil opstår en række dilemmaer og risici, som politikerne ligeledes skal være opmærksomme på.  

1.375 kr.
Sted og startdato
Aarhus: 10. oktober 2024
Varighed: 3 timer
Se tid og sted for det valgte forløb
Komponent Aarhus
10. oktober 2024 kl. 15:00-18:00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Er du i målgruppen?

Lokalpolitikere på tværs af partier, som ønsker at udfordre mulighederne indenfor generativ AI i forhold til kommunen som moderne arbejdsplads. 

På kurset får du

Læs mere Læs mindre

✓   En dybere forståelse for, hvordan AI kan fungere som fundament til mere informerede og effektive beslutningsprocesser i kommunalbestyrelsen.

Læs mere Læs mindre

✓   Evne til at anvende AI til at udvikle og diskutere potentielle strategier eller metoder til at optimere den kommunalpolitiske ledelsesopgave 

Læs mere Læs mindre

✓   Forståelsen for og evnen til at analysere de dilemmaer og etiske udfordringer, der opstår ved brugen af AI, herunder de risici arbejdet medfører.

Læs mere Læs mindre

Mød din underviser

Læs mere Læs mindre

Theis Rubinke Sørensen
Konsulent i Komponent

Theis arbejder med den politiske og administrative ledelse, og anvender ChatGPT til at skabe bedre koblinger fx i bedre sagsfremstillinger. Du kan møde Theis, hvis du deltager på kurset i Jylland.

Læs mere Læs mindre
Theis Sørensen
Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kommunernes AI-Skole

Læs mere Læs mindre

I Kommunernes AI-skole har vi udviklet forløb om kunstig intelligens til dig, der er medarbejder, leder, en del af direktionen eller politiker. 

Vi tager udgangspunkt i de problemstillinger, der fylder i din kommunale hverdag, så du kan få en forståelse for, hvordan du kan udnytte kunstig intelligens til din fordel.

Læs mere Læs mindre

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
THT
Chefkonsulent
Thøger Terp
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard