Hvordan udvikles fremtidens kommunalpolitik i mødet mellem politikere og teknologi? Kunstig intelligens kan skabe et fundament for mere informerede og effektive beslutningsprocesser i kommunalbestyrelsen.

Samtidig kan AI tjene som et værdifuldt redskab, der kan bidrage til politik udvikling samt understøtte bedre informerede beslutninger og komplekse problemstillinger. Implementeringen af AI kræver dog etiske og sikkerhedsmæssige overvejelser for at sikre, at kommunalpolitikernes brug styrker, snarere end svækker, det kommunale demokrati. 

1.375 kr.
Varighed: 3 timer
Se tid og sted for det valgte forløb
Komponent Herlev
9. oktober 2024 kl. 15:00-18:00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Er du i målgruppen?

Lokalpolitikere på tværs af partier, som ønsker at lære mere om mulighederne indenfor generativ AI; både for dem selv i rollen som lokalpolitikere og for kommunen som organisation

På kurset lærer du

Læs mere Læs mindre

✓   Forståelse for hvad AI og generativ kunstig intelligens er og hvordan det fungerer 

 

Læs mere Læs mindre

✓   Forståelse for AI’s potentiale som en forandrende faktor i kommunale arbejdsprocesser og politisk beslutningstagning

Læs mere Læs mindre

Mød din underviser

Læs mere Læs mindre

Theis Rubinke Sørensen
Konsulent i Komponent

Theis arbejder med den politiske og administrative ledelse, og anvender ChatGPT til at skabe bedre koblinger fx i bedre sagsfremstillinger. Du kan møde Theis, hvis du deltager på kurset i Jylland.

Læs mere Læs mindre
Theis Sørensen
Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kommunernes AI-Skole

Læs mere Læs mindre

I Kommunernes AI-skole har vi udviklet forløb om kunstig intelligens til dig, der er medarbejder, leder, en del af direktionen eller politiker. 

Vi tager udgangspunkt i de problemstillinger, der fylder i din kommunale hverdag, så du kan få en forståelse for, hvordan du kan udnytte kunstig intelligens til din fordel.

Læs mere Læs mindre

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
THT
Chefkonsulent
Thøger Terp
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard