Kære administrative medarbejder! Vi vil gerne invitere administrative medarbejdere og ledere i både kommuner og regioner til Odense for at både blive klogere, inspireret og få nye svar og spørgsmål med hjem – og ikke mindst være med til at fejre administrationen og det positive bureaukrati!

Mere end nogensinde er der brug for at sætte spot på den administrative faglighed – for 2022 har vist os, at kommuner og regioner tit bliver set på som et administrativt tungt bureaukrati – et skældsord for alt det, vi ikke kan lide ved det offentlige.

Men du ved godt, at dét billede er skævt. Din administrative faglighed sikrer nemlig en gennemskuelig, ensartet og forudsigelig opgaveløsning, og administrative organisationer er en helt nødvendig forudsætning for, at de administrative opgaver bliver løst, og retssikkerheden kan sikres for både borgere og virksomheder.

I år har vi derfor fokus på temaer i programmet, som både understøtter og udfordrer den administrative faglighed – vi ser bl.a. på

  • Den administrative medarbejder som datahelt
  • Forandringer – hvordan forholder vi os til det som medarbejdere
  • Nye måder at møde borgeren på

Programmet bliver lavet på baggrund af alle tidligere deltageres input – som vi har fået mange af, og hvis du har lyst til at bidrage til yderligere ideer til dagen – så klik ind her:

Ideer til Fremtidens Administration 22 (padlet.com)

Vi glæder os til at se dig i Odense den 8. december.

 

Har du ideer til programmet? Så bidrag gerne via vores padlet

Programmet bliver lavet på baggrund af alle tidligere deltageres input – som vi har fået mange af, og hvis du har lyst til at bidrage til yderligere ideer til dagen – så klik ind her:

Ideer til Fremtidens Administration 22 (padlet.com)

 

Få en mail, når tilmeldingen åbner

Vi er ved at udvikle et spændende program - på baggrund af jeres input. Skriv dig på mailinglisten herunder, så får du besked, når programmet er klar, og du kan tilmelde dig konferencen.

Læs mere Læs mindre
 

Praktiske informationer

Hvor

ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C

Hvornår

8. december 2022

 

Kontakt

Har du spørgsmål til Fremtidens administration, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til din tilmelding, kan vores koordinator Dorthe Bidstrup Jensen hjælpe dig.

Har du spørgsmål til programmet eller andre ting, er du meget velkommen til at kontakte vores konferenceansvarlige Anne Skjelborg.

Har du spørgsmål til Padlet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Martin Nielsen

ANST
Konference- og eventansvarlig
Anne Skjelborg
MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
DBJ
Koordinator
Dorthe Bidstrup Jensen