Kompetencer til dig - når tiden er en vigtig faktor

Hvordan tilrettelægger man en dag med mange sager, hvordan sikrer man flow og hvordan finder man den rette balance?

På grund af store ændringer i den offentlige sektors kerneopgaver, bliver funktionen som offentligt ansat vigtigere end nogensinde før. Som administrativ ansat har du en kompleks og udfordrende opgave, hvor du dagligt er i kontakt med mange forskellige personer. Dette kræver evnen til at prioritere og planlægge samt redskaber til at selvorganisere dit arbejde. Hvis du har travlt og ikke har tid til at deltage i et kursus hele dagen, kan Komponent's onlineforløb være en god mulighed for dig.

Hvis du ofte skifter mellem opgaver, føler dig stresset og overvældet, kan du have stor gavn af at lære teknikker til at strukturere og prioritere dine opgaver mere effektivt. På vores onlineforløb vil du lære disse teknikker, som nemt kan implementeres i din dagligdag og hjælpe dig med at få overblik over din tid og opgaver.

Så hvad enten du sidder som skolesekretær, administrativ sagsbehandler, leder eller noget helt fjerde -  så gælder det om at få sunde og gode vaner til at kunne planlægge dine opgaver bedre, og dermed skabe mere tid og overskud i dit arbejdsliv.  
 
Så start dagen med viden og inspiration til din rolle som ansat i det offentlige – tilmeld dig vores onlineforløb om Prioritering og planlægning af din tid, som ansat i det offentlige

 

Mål for dagene

 • Hvilke kompetencer og redskaber er effektfulde for at kunne prioritere og planlægge og selv organisere?
 • Hvorfor er orden og struktur så vigtig – og hvad kræver det?
 • Hvad kan jeg selv kontrollere og have indflydelse på og hvad er et vilkår?
 • Hvordan sikrer jeg at have blik for kerneopgaven ind i en travl hverdag

På dette online forløb, som foregår over to dage, med 14 dages mellemrum, lægges der vægt på, hvordan du får skabt en ramme for selvledelse og selvorganisering i egen virkelighed - her indgår nyeste viden og redskaber om bl.a. hjernens funktion, redskaber som fx mindfuldness, flow, netværk, vidensdeling - og en masse indsigt.
 
Dette online kursus er til dig, der har travlt, og som vil undgå at miste arbejdsglæden og udvikle stress. Voldsom travlhed og hektiske arbejdsdage er hverdagskost for mange, men du kan gøre noget ved de voksende bunker og de hyppige afbrydelser.

 

Tilrettelæggelse

Vi vil så gerne køre forløb, hvor udgangspunktet er dialog med dig og de andre deltagere, så vi kan max være 20 deltagere på dette onlineforløb – så skynd dig at tilmelde dig.

Der vil være en lille hjemmeøvelse forud for begge dage.


Hjemmeopgave forud for dag 1:

Du bedes reflekterer og medbringe stikord til ” kerneopgavens betydning for den gode arbejdsdag”.

 • Starter du morgenen med en idé om, hvad du vil fokusere på, men kommer til at lave alt muligt andet?
 • Prioriterer du bevist mellem opgaverne, eller tager du dem, der råber højt og er sjovest?
 • Planlægger du, hvor lang tid du må bruge på en opgave, eller kommer du til at nørde/finpudse eller bruge alt for lidt tid på dem?
 • Lægger du dit arbejde bag dig, når du går hjem, eller kører det rundt i hovedet?
 • Har det ændret sig hen over dit arbejdsliv?

Vi bruger disse reflektioner undervejs på dag 1.

 

Hjemmeopgave forud for dag 2:
Medbring max. en ½ side med egne stikord/handlingsplan, overvej:

 • Hvad giver værdi og arbejdsglæde ind i din personlige planlægning?
 • Hvad fungerer godt?
 • Hvad ”bøvler”?

Vi bruger disse reflektioner undervejs på dag 2 med fokus på vidensdeling, netværk og drøftelse af egne ønsker og erfaringer.

 

Forløbet behøves ikke være hos os online – fx kan et helt MED-udvalg kan nemlig også samles lokalt, og lade os i Komponent tilrettelægge et kursus efter jeres lokale behov. Kontakt os for spørgsmål.

 

Hvem møder jeg?

Mette S. Jakobsen, Ledelse og Organisationsudvikling. Mette har de sidste mange år undervisning i personlig planlægning, særligt indenfor det kommunale og regionale område.


Altid med fokus på, hvordan den enkelte medarbejder og organisationen kan stille skarpt på balancen mellem det at være effektiv og fleksibel uden at gå på kompromis med kvalitet og arbejdsglæde.
Derudover underviser Mette i kvalitetsprojekter, kommunikation og ledelse mv. Mette har i mere end 25 år arbejdet med ledelse af mennesker, ledere og underviser, med stærke kernekompetencer i relationen, og en høj grad af deltagerinvolvering som altid tager afsæt i praksisnære værktøjer der umiddelbart kan omsættes til handling.

Varighed: 2 dage
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms

Er du i målgruppen?

Dette online kursus henvender sig til dig, som er socialrådgiver, beskæftigelseskonsulent eller administrativ sagsbehandler. Du har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver en endnu bedre som sagsbehandler, og du vil gerne møde andre i samme situation som dig selv.

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard