- Et onlinekursus til dig som vil have en grundlæggende forståelse af, hvad ChatGPT er, hvordan det kan hjælpe dig i dit daglige arbejde, og hvordan man bruger det.

Vi oplever stor efterspørgsel og vi vil gerne give jer flere muligheder. Læg derfor mærke til der kan være flere kursusdatoer at vælge imellem. Klik på dropdown pil ved kursusdatoen for at vælge dato.

Formålet med dette ONLINE-forløb er at give kommunale ansatte en grundlæggende forståelse af, hvad ChatGPT er, hvordan det kan hjælpe dem i deres daglige arbejde, og hvordan man bruger det. Derudover vil vi også diskutere de etiske overvejelser, der skal tages i betragtning, når man bruger AI i sit arbejde.

 

ChatGPT er en form for chatbot, der er trænet i at forstå og producere menneskelignende svar på spørgsmål og forespørgsler. Det kan hjælpe med at besvare spørgsmål fra borgere og medarbejdere, generere rapporter og endda udføre automatiserede opgaver, som tidligere krævede manuel indgriben. Med andre ord kan ChatGPT hjælpe kommunale medarbejdere med at spare tid og ressourcer, så de kan fokusere på mere komplekse opgaver.

Vi ser på hvordan ChatGPT kan hjælpe med at skrive fx emails på nye måder, standardbreve og formuleringer som rammer målgruppen, og hvordan du kan få hjælp til at brainstorme på et givent emne.

Vi vil også diskutere de etiske overvejelser, der skal tages i betragtning, når man bruger AI i sit arbejde. Vi håber, at du vil gå herfra med nyttige værktøjer og en bedre forståelse af, hvordan ChatGPT kan hjælpe dig og din organisation. Vi vil også diskutere de etiske overvejelser, der skal tages i betragtning, når man bruger AI i sit arbejde.

 

Indhold

Vi vil også opfordre deltagerne til at eksperimentere med ChatGPT og udforske dets mange muligheder.Vi er sikre på, at du vil få inspirerende og lærerige onlinedage på dette forløb, og at du vil gå derfra med nyttige værktøjer og viden, som kan hjælpe dig i dit kommunale arbejde.

Selve forløbet vil veksle mellem oplæg, gruppearbejde og øvelser – på skærmen og på din egen computer.

Vi er minimum 9 deltagere og max. 14 deltagere.

 

Undervisere

Nogle gange har man bare brug for undervisere på en læringsdag, som både kan gøre det fagligt og forståeligt.

Derfor vil du møde nogle af de absolut største kapaciteter på området i forhold til brugen af AI – ikke fra et digitalt nørdet ståsted, men fra en brugervinkel. Vi gør det ikke sværere end det er, og taler i et sprog, som alle forstår.

 

Et godt tilbud! 
De første 3 tilmeldte fra samme kommune får 10% på prisen! Rabatten udløses ved min. 3 tilmeldte fra samme kommune. Og hvorfor ikke sparer transporten – og hente forløbet hjem til egen kommune?

Kontakt os hvis du vil vide mere!

2.500 kr.
Sted og startdato
Online: 5. september 2024
Varighed: 2 formiddage
Se tid og sted for det valgte forløb
Online via Teams
Modul 1
5. september 2024 kl. 9:00-12:00
Modul 2
12. september 2024 kl. 9:00-12:00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er. ekskl. moms og dækker onlineundervisning og materialer. Faktura sendes ud 2-3 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Et godt tilbud! De første 3 tilmeldte fra samme kommune får 10% på prisen! Rabatten udløses ved min. 3 tilmeldte fra samme kommune. Og hvorfor ikke sparer transporten – og hente forløbet hjem til egen kommune?

Er du i målgruppen?

Målgruppen for et kursus om brugen af ChatGPT i den kommunale hverdag kan omfatte flere forskellige roller og ansvarsområder inden for den kommunale organisation. Nogle af disse inkluderer:

  • Medarbejdere, der besvarer henvendelser fra borgere og virksomheder via telefon, e-mail eller chat
  • Medarbejdere, der arbejder med digitalisering og innovation i den kommunale organisation
  • Medarbejdere, der har ansvar for kommunikation og formidling af information til borgere og interessenter
  • Medarbejdere, der arbejder med sagsbehandling og administration af forskellige kommunale opgaver og ansvarsområder
  • Ledere og beslutningstagere i den kommunale organisation, der ønsker at forstå og udnytte ChatGPT-teknologiens potentiale.

Generelt kan enhver ansat i den kommunale organisation have gavn af at lære at bruge ChatGPT til at forbedre kommunikation og effektivitet i deres arbejde.

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard
MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen